2777
2789
عنوان

بیاید یه چیزی بهتون یاد بدم

203 بازدید | 8 پست

اونایی که میگید خیلی تو زندگیم گره هست ازدواجم ، شغلم ، رابطم با همسرم و... به مشکل خورده و نمیدونیم چرا ....

میگن سوره ی بقره معجزه میکنه اگر بستگی تو کار باشه و گره داشته باشید باز میکنه و همه ی مشکلات حل میشه اونم به این صورت که ۴۰ تا بقره نیت کنید یا توی ۴۰ روز (هروز یکبار)یا ۴۰ تا در طول هر مدتی خواستید مثلا زودتر از ۴۰ روز یا ....

یا هروز بزارید تو خونه پخش شه .... حالا بعضی ها هم هستن تو ۴۰ روز جواب نمیبینن باید ادامه داد یکی بود تو ۵۰ روز حتی ۵۵ روز ، یکی تو ۳ ماه یا حتی یکسال مداومت ب آرزوش رسید، یه چیزی هم که خیلی روش تاکید دارن نماز اول وقته که باید رعایت بشه🌸

حالا شماهم اگر خودتون یا اطرافیانتون از این سوره ی معجزه گر نتیجه ای دیدید اینجا تعریف کنید!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این که قران نور هست شکی درش نیس.

اینکه ارام بخشه و حلاله مشکلات خیلیم خوبه

اما این که میگن ۴۰روز صوتشو گوش کنید طلسم و گره باز میکنه!نه!اینجور نیست.اینارو تو سایت دایی ابراهیم نوشته.

من زنگ زدم از مرکز ملی پاسخگوی شرعی پرسیدم گفت همچین چیزی نیس و دایی ابراهیمو اصصصلا قبول ندارن.

من منکر تاثیر مثبت آیات قران نیستم ولی اینجا خیلی شنیدم تا یکی میگه انگار طلسم شدم یه نفر دیگه فورا میگه ۴۰روز بقره بخون یا صوتشو پخش کن میخوام بگم من پرسیدم ردش کردن.

عزیزم این که قران نور هست شکی درش نیس. اینکه ارام بخشه و حلاله مشکلات خیلیم خوبه اما این که میگن ۴ ...

البته ک خوندش بهتره یکی با ۴۰ روز یکی با ۵۵ روز یکی ۳ ماه ...... من دیدم کسایی ک نتیجه گرفتن عزیزم