2777
2789
عنوان

تکرار آزمایش غربالگری سه ماهه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سری اول که ۲۰۰ هزار تومن.سونو هم ۱۹۰ هزار تومان. ولی سلفری سه میلیون و هشتصد هزار هست

با دفترچه تامین اجتماعی برا ما سلامت چقد گرون شده 

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌
باز هم همونا بالا بود ولی گفت مشکلی نداری بخدا نمیدونم سپردم دست خدا

عزیزم فری بتات مام چند بود مال من 2.29 بود گفت بالاس

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
البته من چون بارداری سوم هست و سنم بالاس میگن شاید مربوط به اونه

من بارداری اول سنمم مناسب . برای بعضی ها پیش میاد دیگه چی بگم. درکت میکنم خیلی سخته ولی اگر عدد ان تی مشکل نداره جای نگرانی نیست

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
البته من چون بارداری سوم هست و سنم بالاس میگن شاید مربوط به اونه

منظورت فری بتاس ببین عددش چنده momزیر اون نوشته

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
عزیزم فری بتات مام چند بود مال من 2.29 بود گفت بالاس

مام یک و نیم بود ولی عددش ۲۰۰۰بود . میگن مام هاش بین نیم تا دو و نیم خوبه . از یه دکتر پرسیدم. 

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
من بارداری اول سنمم مناسب . برای بعضی ها پیش میاد دیگه چی بگم. درکت میکنم خیلی سخته ولی اگر عدد ان ت ...

سونو مشکلی نداشت.فقط تو آزمایش هشدار سن و بالا بودن بتا داده

مام یک و نیم بود ولی عددش ۲۰۰۰بود . میگن مام هاش بین نیم تا دو و نیم خوبه . از یه دکتر پرسیدم. 

توکل بخدا واسه منم کواد مارکر نوشت امروز جوابشو میگیرم

نگرانت نباش ان شالله سالمه.  Mom  ات خوبه

ممنونم گلم انشاالله هممون بسلامتی زایمان کنیم