به دلیل بالا بودن بتا گفتن مجدد آزمایش بدم.رفتم دکتر گفت سلفری بنویسم یا آزمایش معمولی منم گفتم معمولی بنویس.هفته بعد باید برم آزمایش.اگر باز هم بالا باشه چیکار کنم.نگرانم..حال خوبی ندارم.راهنمایی کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باز هم همونا بالا بود ولی گفت مشکلی نداری بخدا نمیدونم سپردم دست خدا
عزیزم فری بتات مام چند بود مال من 2.29 بود گفت بالاس
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
البته من چون بارداری سوم هست و سنم بالاس میگن شاید مربوط به اونه
منظورت فری بتاس ببین عددش چنده momزیر اون نوشته
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی