2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

166 بازدید | 17 پست

سلام خانوما هشت روزه زایمان کردم بخیه های داخل یه کوچولو احساس دردداره ولی بیرون پدرمو درآورده هنوز نتونستم نشسته یه لیوان چای بخورم.

بخیه های داخلی جذب میشن آیا

بیرونیاچی برامن یکی افتاده نمیدونم از داخل بود یابیرون

خوش اومدی نازمامان.😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخلیا جذب میشن 

منم همینطور بودم حتی روز دهم نمیتونستم مثل ادم بشینم هی فکر میکردم الانه که پاره بشه 

بچه مم یه مدت خوابیده شیر میدادم تا این حد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
داخلیا جذب میشن  منم همینطور بودم حتی روز دهم نمیتونستم مثل ادم بشینم هی فکر میکردم الانه که پ ...

منم همینم مامانمم بعد ده روزم میره 

خوش اومدی نازمامان.😊
بیرونیا میوفتن داخلیا جذب میشن واسه من ک طول کشید تاخوب بشه فقط خشک نگهدار

چقدطول کشید

همش خشک نیست که ببخشیدا عرق میکنه آدم شبامدت طولانی ک خوابیم.من فقط آب نمک استفاده میکنم.برای شست و شو

علائم عفونت چیه

خوش اومدی نازمامان.😊
منم همینم مامانمم بعد ده روزم میره 

من تا ده روز مامانم پیش خودم نگه داشتم بعد ده روزم تا ۲۰ روز خونه اونا بودم 🤣

ایشالله این دومی خدا بهم قدرت بده چون دیگه شرایطش و اخلاق مامانم مثل قدیم نیست نمیتونم زیاد بمونم

من تا ده روز مامانم پیش خودم نگه داشتم بعد ده روزم تا ۲۰ روز خونه اونا بودم 🤣 ایشالله این دومی خدا ...

آخی.من مامانم نمیتونه بمونه منم نمیتونم برم خونشون دوره نی نیم سرمامیخوره

ان شاءالله ک اذیت نشی گلم

خوش اومدی نازمامان.😊
آخی.من مامانم نمیتونه بمونه منم نمیتونم برم خونشون دوره نی نیم سرمامیخوره ان شاءالله ک اذیت نشی ...

خیلی ممنون 

ایشااله شمام بتونی از پس کارات بعد رفتن مامانت بربیای عزیزم