2777
2789

سلام عزیزان

بچه ها من و همسرم چند روزی هست مریض شدیم عین سرماخوردگی ولی بویایی نداریم،امروز رفتیم دکتر کفت کرونا نیست چون گلوتون ملتهبه و بینی کیپ و آبریزش بینی،عصر حالم خوب نبود،یه کم تب کردم دخترمو گذاشتیم پیش ملثامانم،شوهرم میگه باید استراحت کنی،چیکار کنم؟؟؟حالم بده نیستش،بچه ها شما هم موقع سرماخوردگی بویایی ندارید؟

والا کرونا دیوانمون کرده به طوری که یادم نمیاد سال‌های قبل که سرما میخوریم این علامت هم بوده یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه کرونا هم باشه. از نوع خیلی خفیفش هست. 

عزیزم نگران نباش. من اطرافیان خیلی حس بویایی از دست دادن ولی خوب شدن. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

کاش نمیذاشتی بچه پیش شما بوده هر بیماری باشه ممکنه ناقل باشه برای خانواده تون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تو سرما خوردگی من نه مزه متوجه میشم نه بو

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

عزیزم من سرماخورده بودم نه بویایی داشتم نه چشایی

فقط یه سوال 

پارسال که کردنا نبود موقع سرماخوردکی حس بویایی و چشایی نمیرفت؟

بابا این خصلته سرما خوردگیه 

زیاد به حرف رسانه ها گوش نکن

شاید کرونا دارید کاش بچه رو نمیبردی شاید ناقل باشه

همینجا یکی میگفت یکم علایم داشتیم بچه یه ماهمو گذاشتیم پیش مادرم اونا هم گرفتن

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤