2777
2789

سلام..میگم الان یه نفر وارد اکانت تلگرامم شد حدود بیست ثانیه هم طول کشید تا پر و کسی من باز بشه تا بندازمش بیرون بنظرتون وقتی وارد اکانت تلگرام میشن میتونن به گالری گوشی هم دسترسی داشته باشن؟؟؟نمیدونم این کدوم بیشعوری بود از من چی  میخاست تازه من رمز دوم تلگرامم فعاله ها بازم تونسته وارد بشه 

نشست های فعال رو حذف کن 

فقط خودت باشی 

به راحتی نمیتونن وارد بشن که. کد میخواد

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری فهمیدی کسی واردش شده مگه معلوم میشه ؟ تلگرام امنیتش خیلی خیلی بالاس هیچکی نمیتونه واردش بشه مگه اینکه وقتی که میخواسته واردش بشه گوشیت دستش بوده که تونسته  همونموقع رمزی که برات میادو بزنه تو گوشیش

خدا حواسش به من هست ❤
واای چقدر وحشتنااک نه نمیتونه وارد گالریت بشه ولی گل چتات و پیوی هاتو میبینه

اره من نگران گالریمم دو رمزه هم بودم بنظرم هکر بود رمز واسم اومد ولی ندادم که دیدم یهو پیام اومد که یه گوشی ایفون ۵ وارد تلگرامت شده

چجوری فهمیدی کسی واردش شده مگه معلوم میشه ؟ تلگرام امنیتش خیلی خیلی بالاس هیچکی نمیتونه واردش بشه مگ ...

اولش رمز اومد من ندادمش که بعدم دیدم پیام اومد که یکی وارد تلکرامت شده اگر شما نیستید نشست های فعال رو بررسی کنید و خاتمه بدین