2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی تجربه داره  لطبا کمک کنه چکار کردین بچتون قد کشید برا قد تاثیر شیر بیشتره یا میوه یاگوش ...

شیر بده هرشب اگه میخوره توش یه قاشق مربا خوری پودر سنجد بریز کنجد هم بگیر با هاون بکوب تا پودر شه و از اونم بریز توشیر بده بخوره 

بیشتر دوست دارم قد بکشه تا چاق بشه سنجد به وزن گیری کمک میکنه یا قد میکشه

سنجد و کنجد پر کلسیم هستن پسر من با پسر عموش هم قد بودن بعد من نزدیک یه ماه هر شب بهش از اینا دادم الان چند سانت از پسرعموش قدش بلندتر شده ،یه بارفیکس براش بگیر و به در اتاق خوابش وصل کن بهش بگو هر وقت از اونجا رد میشه حدود چند ثانیه ازش اویزون شه اینم خیییلی تو رشد قد تاثیر داره

نمیشه شیر رو جدا بدم اینا هم روزی یه قاشق بدم همینجوری بخورن

چرا نمیشه فقط بخوره حالا هرجور دوست داره پسر من عاشق کنجده براش میخرم همینجور خالی میخوره ،راستی قد خودت و باباش چطوره کوتاهه؟