2777
2789
عنوان

پدر و مادرم خیلی دعوا میکنن، دیگ خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی دقیقا تو شرایط تو هستم همش میگم الان همو میزنن همین الان داشتن دعوا میکردن به زور خواهش کردم تمو ...

اینا التماس حالیشون نیست خواهر، چقد دیشب تو سر خودم زدم ک دهنتون ببندین، مادرم بی تقصبره خدایی، پدرم... کاش میمیرد اصلا😭😭

🦥🤌🏻

قبول نمیکنن 

تشخیص این بیماری ها با روانپزشکه نمیشه خودمون بگیم که طرف پارانوییده یا دوقطبی اگه تشخیص قطعی دادن بدون دارو واقعا شرایط روز به روز مشکل تر میشه حتما دنبال کنترلش باشین 

شماچندسالته

من 25 سالمه از بچگی یادمه دعوا میکردن صبح پا میشن با دعوا شروع میشه تا موقع خواب انقدر داد میزنن که صداشون دیگه خش دار میشه خسته میشن میخابن دوباره تا فردا فحش های بد هم میدن

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 
به مامانت بگو هرچی بابات میگه،،ادامه نده،بگه باشه ولی اون کاری که میدونه درسته رو انجام بده تا این ج ...

دلت خوشه، پیر شدن ۴۰ ب بالا سالشونه,تا کی مادرم ساکت باشه؟تا کی پدرم هی بزنه و ابرومون جلو همسایه ها ببره؟ دلم واسه مامانم میسوزع

🦥🤌🏻