2777
2789
عنوان

دختر خالم دلمو میشکونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3616 بازدید | 233 پست
مغزت خیلی کوچیمه

باشه مغز شما بزرگ

دلم برات عمیقا میسوزه

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا رابطه ندااارم  خودش میاد جلووم

من جات بودم ی بار بهش پیام میدادم میگفتم خیلی عقده ای هستی ک جلو شوهرت با دوستت و فامیلت اینجوری حرف میزنی اصلا به فرض من حسود باشم بدبخت تف سربالاس جلو شوهرت اونجوری میگی دیگ منو دیدی سلامم نکن چون جوابتو نمیدم یه جوری جلو شوهرت ضایت میکنم ک نتونی سرتو جلوش بلند کنی(قطعا ی نقطه ضعفی داره از اون استفاده کن)

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
 پیر دختر و پیر پسر

عزیزم اینکه شما توانایی احترام به سلایق و تفکر دیگران رو ندارید اصلا چیز خوبی نیست من از موضع علم و مدرنیته با شما صحبت میکنم شما از موضعی که نمیدونم اسمشم چی باید گذاشت

سعی کنید اصلاح کنید این قضیه رو

شوخز پز نداره نمیدونم چرا متاهلا جو گیرن

سوال منم همینه 

جواب یافتنش سخته 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
ن بابا ناراحت نباش همع چی ب وقتش تجربت الان خیلی بیشتر ازین 17 18 سالهاس 

اره هست ولی الان حس میکنم سر خوردم چون نه دنبال دوستی بودم نه چی نمیدونم چیکار کنم!!!سنتی ام که کشکه بهتره تو دیوار اگهی بزنم😐

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

زیر ۲۵ زوده عزیزم  روانشناسی میگه شما باید به شش بلوغ جنسی / مالی / عاطفی / شخصیتی  و اجت ...

باورت بشه همه حس ششم میگن بالای ۲۵ ازدواج میکنی 🙄🙄🙄🙄🙄

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊