2777
2789
عنوان

سوال راجب ختم بسم الله

114 بازدید | 12 پست

بچه ها من این ختم رو برداشتم و با صلوات شمار میخونم بعد امروز روز سی ام ختم هستم ولی الان شک دارم که سی هزارتا خوندم تا دو هزارتا 

چون صلوات شمارم فقد تا هزار میزنه 

هزارتای اولی ک زد من دوباره از اول زدم ولی حین کار کردن داشتم میخوندم برای همین متوجه نشدم سری دومم باز هزارتا خوندم و پاک کردم و سری سوم رو خوندم یا نه هنوز سری سوم رو نخوندم 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم روز سی ام باید سه هزارتا بخونی ن سی هزارتا 

بخدا انقد قاطی کردم اشتباه نوشته ام الان نمیدونم دو هزار تا خوندم یا سه هزار تا چیکار کنم 

بخدا انقد قاطی کردم اشتباه نوشته ام الان نمیدونم دو هزار تا خوندم یا سه هزار تا چیکار کنم 

هزارتا که کمه دوباره بگو هزارتا .روز س ام هم هستی حیفه ناقص بشه ؟والا اگه باز خودت ی ذره شک داری ک اعتنا نکن قبوله .ولی این ختم حاجت میده 

خدایا شکرت🙏
هزارتا که کمه دوباره بگو هزارتا .روز س ام هم هستی حیفه ناقص بشه ؟والا اگه باز خودت ی ذره شک داری ک ا ...

اره میدونم که حاجت میده یبار حاجتمو باهاش گرفتم بازم میخوام از این ختم کمک بگیرم ولی الان واقعا برام سخت نیست که ختم رو بگم هزارتای دیگه بگم ذکر رو ولی میترسم میترسم بخاطر اینکه نمیدونم و تعدادشو درست نگفتم حاجتم براورده نشه 

اره میدونم که حاجت میده یبار حاجتمو باهاش گرفتم بازم میخوام از این ختم کمک بگیرم ولی الان واقعا برام ...

پس اعتنا نکن به شکت .خدا خودش قبول میکنه .چون الان خودتم انگاری دلت راضی نیس به دوباره گفتن باید از صمیم قلب بگی.انگاری خسته ای ....

خدایا شکرت🙏
پس اعتنا نکن به شکت .خدا خودش قبول میکنه .چون الان خودتم انگاری دلت راضی نیس به دوباره گفتن باید از ...

ن اصلا میگم که من وقتی ذکر گفتنم تموم میشه باز دلم هوای ذکر گفتن رو میکنه اصلا خسته نمیشم از گفتنش 

ولی ترس دارم نکنه کامل گفته باشم و الکی شک کرده باشم اونوقت حاجتمو براورد نشه 

اره میدونم که حاجت میده یبار حاجتمو باهاش گرفتم بازم میخوام از این ختم کمک بگیرم ولی الان واقعا برام ...

ای بابا نترس من اینقدر اشتباه کردم و اضافی گفتم همون شک کرده بودم خدا حاجتم رو داد یعنی داشت جور میشد ک یهو نشد و بعد فهمیدم خدا چقد کریمه اگه به خواستم میرسیدم خیلی بد میشد .بله خدا میبینه .میشنوه .حرفه دلتو میخونه .فقط کافیه از ته دلت صداش بزنی .بیشتر یا کمتر گفتن مهم نیس 

خدایا شکرت🙏
ای بابا نترس من اینقدر اشتباه کردم و اضافی گفتم همون شک کرده بودم خدا حاجتم رو داد یعنی داشت جور میش ...

فدات شم ممنونم شما حاجت رو گرفتی ؟ 

فدات شم ممنونم شما حاجت رو گرفتی ؟ 

ن و خوب شد نگرفتم همون موقعه ذکر گفتن متوجه بد بودن خواستم شدم یعنی خدا بهم فهموند و ی جورایی اگه بخوای حساب کنی اره گرفتم😂 خودمو بدبخت نکردم 

خدایا شکرت🙏