اکیجون مدیر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1126 عنوان سردرد سینوزیتی،،سرم ترکید،،، | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 36 پست بچه ها تورو خدا اگر کسی سردرد سینوزیتی داشته و درمان شده یا بهتر شده به منم بگه،،زندگیم فلج شده به خدا،، 1399/11/27 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اکیجون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1126 منم همین مشکلو دارم بادسرد یاهوای سرد ک بم بخوره شقیقه هام تیرمیکشه وپیشونیم هم دردمیاد وابریزش. فق ... من هرکاری میکنم بهتر نمیشم،،بارها رفتم دکتر هر کی یه نظری میده این آخری گفت سینوزیتیه،،که دارو داد بعد دوماه باز شروع شد،،😔
zibay_cheshsefid عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 51 همسر منم سردردهای شدیددد سینوسی میش یکی از دوستام گف شوهرم همینطوری بپده بردیم یه طب سنتی دارویی داده ک الان حدودا ۱۰سالی میگذره دیگه سردرد نشه خداروشکر هرچی بش میگم توم برو پشت گوش میندازه
اکیجون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1126 والا من هم میگرن دارم هم سینوزیت...چایی که توش دارچین باشه و دوش آب گرم سردردمو آروم میکنه، ولی فقط ... هر مسکنی میخورم آروم نمیشم،،از مسکن های معمولی گرفته تا قوی،،
اکیجون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1126 همسر منم سردردهای شدیددد سینوسی میش یکی از دوستام گف شوهرم همینطوری بپده بردیم یه طب سنتی دارویی داد ... نمیدونی چه دارویی داده؟؟
mhs_n عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 4209 هر مسکنی میخورم آروم نمیشم،،از مسکن های معمولی گرفته تا قوی،، مامانمم مثل شماست🙁مسکن فایده نداره، قرصی که صرفا واسه سینوزیته بخورید نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
اکیجون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1126 مامانمم مثل شماست🙁 مسکن فایده نداره، قرصی که صرفا واسه سینوزیته بخورید مادرتون قرص به خصوصی استفاده میکنن؟؟
zibay_cheshsefid عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 51 نمیدونی چه دارویی داده؟؟ نمدونم یک عرقی بوده بش داده فک کنم یک ماهی اینا خورده
mhs_n عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 4209 مادرتون قرص به خصوصی استفاده میکنن؟؟ بله؛ اسمش رو نمیدونم که بگم بهتونولی قرص مخصوص هم واسه میگرنشون هم واسه سینوزیتشون دارن، دکترشون تجویز کردنباید برید دکتر، هم نوار مغز بگیرید که ببینید خدایی نکرده میگرن دارید یا ن هم چک کنید از سینوزیت مطمئن بشید تا دکتر براتون قرص مخصوص تجویز کنه نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
اکیجون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1126 بله؛ اسمش رو نمیدونم که بگم بهتون ولی قرص مخصوص هم واسه میگرنشون هم واسه سینوزیتشون دارن، دکترشون ت ... خیلی دکتر رفتم،،هم طب سنتی هم مغز و اعصاب ،،بارها و بارها،،ولی همشون بی فایده،،
mhs_n عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 4209 خیلی دکتر رفتم،،هم طب سنتی هم مغز و اعصاب ،،بارها و بارها،،ولی همشون بی فایده،، 🙁ممکنه سردرد عصبی باشه؟بالاخره باید یه دلیلی داشته باشهکم خوابی، گوشی، عصبانیت و ناراحتی، میگرن، سینوزیت و خیلی چیزای دیگه میتونن دلیل سردرد باشن نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
meowgical عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 569 درمان خونگیش چیه؟؟ ماساژ سرو صورتو گردن و گرم نگه داشتنشون دستت رو با کرم یا روغن چرب کن گردنو صورر رو ماساژ بده مسکن ژلوفن خوبه ضد التهابه چون کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!
meowgical عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 569 اگر مشکل سینوزیتت باشه قرص سینوپرت بگیر المانیه دو بسته برلی دو هفته باید بخوری کامل خوب میشی گیاهی هم هست درضمن کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!
اکیجون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1126 🙁 ممکنه سردرد عصبی باشه؟ بالاخره باید یه دلیلی داشته باشه کم خوابی، گوشی، عصبانیت و ناراحتی، میگ ... هر دکتری یکی از اینا رو احتمال داد و هر کدوم هم یه مشت قرص و دارو ولی در نهایت همه بی فایده بودن این دکتری که آخرین بار رفتم گفت احتمالا سینوزیته
اکیجون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1126 ماساژ سرو صورتو گردن و گرم نگه داشتنشون دستت رو با کرم یا روغن چرب کن گردنو صورر رو ماساژ بده ... الان همینکارو میکنم
mhs_n عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 4209 هر دکتری یکی از اینا رو احتمال داد و هر کدوم هم یه مشت قرص و دارو ولی در نهایت همه بی فایده بودن این ... اهاخب دنبال همین سینوزیته برید، انشالله زودتر خوب بشید💕 نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍