2777
2789
منم همین مشکلو دارم بادسرد یاهوای سرد ک بم بخوره شقیقه هام تیرمیکشه وپیشونیم هم دردمیاد وابریزش. فق ...

من هرکاری میکنم بهتر نمیشم،،بارها رفتم دکتر هر کی یه نظری میده این آخری گفت سینوزیتیه،،که دارو داد بعد دوماه باز شروع شد،،😔

همسر منم سردردهای شدیددد سینوسی میش یکی از دوستام گف شوهرم همینطوری بپده بردیم یه طب سنتی دارویی داده ک الان حدودا ۱۰سالی میگذره دیگه سردرد نشه خداروشکر هرچی بش میگم توم برو‌ پشت گوش میندازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من هم میگرن دارم هم سینوزیت...چایی که توش دارچین باشه و دوش آب گرم سردردمو آروم میکنه، ولی فقط ...

هر مسکنی میخورم آروم نمیشم،،از مسکن های معمولی گرفته تا قوی،،

هر مسکنی میخورم آروم نمیشم،،از مسکن های معمولی گرفته تا قوی،،

مامانمم مثل شماست🙁

مسکن فایده نداره، قرصی که صرفا واسه سینوزیته بخورید

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
مادرتون قرص به خصوصی استفاده میکنن؟؟

بله؛ اسمش رو نمیدونم که بگم بهتون

ولی قرص مخصوص هم واسه میگرنشون هم واسه سینوزیتشون دارن، دکترشون تجویز کردن

باید برید دکتر، هم نوار مغز بگیرید که ببینید خدایی نکرده میگرن دارید یا ن هم چک کنید از سینوزیت مطمئن بشید تا دکتر براتون قرص مخصوص تجویز کنه

بله؛ اسمش رو نمیدونم که بگم بهتون ولی قرص مخصوص هم واسه میگرنشون هم واسه سینوزیتشون دارن، دکترشون ت ...

خیلی دکتر رفتم،،هم طب سنتی هم مغز و اعصاب ،،بارها و بارها،،ولی همشون بی فایده،،

خیلی دکتر رفتم،،هم طب سنتی هم مغز و اعصاب ،،بارها و بارها،،ولی همشون بی فایده،،

🙁

ممکنه سردرد عصبی باشه؟

بالاخره باید یه دلیلی داشته باشه

کم خوابی، گوشی، عصبانیت و ناراحتی، میگرن، سینوزیت و خیلی چیزای دیگه میتونن دلیل سردرد باشن

درمان خونگیش چیه؟؟

ماساژ سرو صورتو گردن و گرم نگه داشتنشون 

دستت رو با کرم یا روغن چرب کن گردنو صورر رو ماساژ بده 

مسکن ژلوفن خوبه ضد التهابه چون

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!

اگر مشکل سینوزیتت باشه قرص سینوپرت بگیر المانیه دو بسته برلی دو هفته باید بخوری کامل خوب میشی گیاهی هم هست درضمن 

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!
🙁 ممکنه سردرد عصبی باشه؟ بالاخره باید یه دلیلی داشته باشه کم خوابی، گوشی، عصبانیت و ناراحتی، میگ ...

هر دکتری یکی از اینا رو احتمال داد و هر کدوم هم یه مشت قرص و دارو ولی در نهایت همه بی فایده بودن این دکتری که آخرین بار رفتم گفت احتمالا سینوزیته

هر دکتری یکی از اینا رو احتمال داد و هر کدوم هم یه مشت قرص و دارو ولی در نهایت همه بی فایده بودن این ...

اها

خب دنبال همین سینوزیته برید، انشالله زودتر خوب بشید💕