2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور اوکالیپتوس خوبه

میتونی ویکس بزنی ب پیشونیت بعد سرتوببند

هر چی بیشتر تو افتاب باشی بهتره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
شقیقه هام و وسط صورتم

منم همین مشکلو دارم بادسرد یاهوای سرد ک بم بخوره شقیقه هام تیرمیکشه وپیشونیم هم دردمیاد وابریزش.

فقط سرم روگرم میکنم تا یکم بهترشه

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

والا من هم میگرن دارم هم سینوزیت...چایی که توش دارچین باشه و دوش آب گرم سردردمو آروم میکنه، ولی فقط قرصام سردردمو قطع میکنن

تا جایی که بتونم قرص نمیخورم ولی گاهی واقعاااا اذیت میشم

دکتر براتون قرص تجویز نکرده؟

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍

باید دارو بخوری فکر کنم اگه شدید باشه ماسک بزن من وقتی ماسک میزنم بهتر میشم چون هوای تنفست گرم میشه

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .