2777
2789
عنوان

بچم تب داره ی لحظه بیاین

231 بازدید | 39 پست

الان ۳روزه تب داره ۳بارم بردمش دکتر، اول بهش استامینوفن داد با شیاف، اونا دادم ولی اصلا تبش پایین نمیاد، بعدش دوباره رفتم دکتر بهم ایبوپروفن و ی شیلف دیگ داد اونم از دیروز بهش دادم بازم پایین نمیاد امروز دوباره بردمش ی دکتر دیگ اونم همون داروهای دکتر قبلی و داد، چیکار کنم الان هر دوساعت بهش ایبوپروفن و میدم تبش پایین اومده، ولی از میترسم اتفاقی واسش بیوفته آخه دکتر گفت هر۶ساعت بده، بنظرتون چیکار کنم.؟؟

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میگن یه انفولانزا اومده برا بچه های 2 تا 17 سال تب و استفراغ و اسهال میرن مواظب باش هر دفعه به یه دکتر نبر یه دکتر خوب ببر اگه اینا شد دارو میدن اگه نشد بستری میکنن

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بچه چند ساله س  تب چند درجه ؟؟

۹ماهو ۵روزشه، ۳۸اصلا پایین نمیاد، دارو شیاف هرکاری میکنم پایین نمیومد تا اینکه شربتو هر دوساعت بهش دادم میاد پایین ولی میترسم براش خطرناک باشه

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.
چند وقته بدنش سوخته بود بردمش دکتر بهش پماد داد زدم خوب شد، یعنی بخاطره اونه؟

اگه خوب شده جای زخمش عفونت ندارن 

عزیزم جواب کامل بده لطفا 

چند ساله 

چند درجه تب می‌کنه 

اخیرا اسهال مشکل دفع ادرار یا سرفه نداسته