2777
2789
عنوان

رابطه قبلی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واای الان حستو میفهمم منم ازش با اصرار پرسیدم یه جوری گفت که فعمید یعنی اره ،اما خیلی زود از یادم رفت بهش فکر نکن بیشتر مردا اون کارو کردن قبل ازواج،.

توهم به کارای که قبل ازواج کردی به اونا فکر کن ولش کن بگووو اشکال نداره مثلا منم قبل ازرواج رو فلانی کراش داشتم و اینجور فکرا اینطوری الکی خودتو اروم کن.

اما اصلا به هیچ عنوان نگی الان باید تلافی کنماا

خودشم میگه 

من باشم بهش میگم ک صحبت کردن درباره این مسایل رو دوس ندارم ... ک اونم چیزی نگه

دوستای گلم میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستین 🙏❤   اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...
واای الان حستو میفهمم منم ازش با اصرار پرسیدم یه جوری گفت که فعمید یعنی اره ،اما خیلی زود از یادم رف ...

دقیقا به کارای خودم فک میکنم فقط این آرومم میکنه 

نه گلم من اهل تلافی اونم در این مورد نیستم 

😋خوبم تو چطوری

عالی👀💞

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
دقیقا به کارای خودم فک میکنم فقط این آرومم میکنه  نه گلم من اهل تلافی اونم در این مورد نیستم&n ...

اره افرین خواهر به همستر بگووو دیگه از این به بعد مال خودمیااا هق نداری کار اشتباهی کنی خدا نکرده گفتم که باز نگی نگفتی😂

منم اون کاراتو حرفاتو فراموش میکنم و دیگه کاری به گذشتت ندارم ،اما الانو تا عمر دارم دیگه مال خودمی

اولا چرا پرسیدی دوما خب دوستش داشته که باهاش ازدواج کرده حالا جدا شده وشما وارد زندگیش شدی وفعلا شما عشقش هستی وشاید به اون هم فکر کنه که قطعا میکنه چون وقتی مدتی با یکی زندگی کردی ویه مرتبه جدا بشی مگه میشه خاطراتش رو فراموش کنی 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما