2777
2789
عنوان

شغل ازادیا درامد ماهیانتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 5939 بازدید | 49 پست

خانما خواهش میکنم اگر کسی یا از اطرافیانتون کار اینترنتی داره به منم کمک کنید توصیح بدید فروش  چی خوبه

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بکی از همچراغای منم سیسمونی داره .لباس تا 12 سال هم دارن .فروششون عالیه 

خودم پوشاک زنانه  دارم  .یک ساله زدم .بدنیست . جسارت نباشه سر و کله زدن با همجنس خودم بدترینه

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

شوهرم مغازه داره فروشش عالیه مثلا روزمادر ۶۰ میلیون فروخت ولی نمیدونم چقدر سودشه! 

چون اجاره مغازه وحقوق کارمند وچک واینا داره 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏