2777
2789

اومدم بگم ممنون از کسایی ک خاهرانه راهنماییم کردن چون واقعا احتیاج ب راهنمایی داشتم من کسی نزدیکم نیست کمکم کنه تو شهر غریبیم و دور از خانواده ...و اونایی ک قضاوتم کردن و اونی ک نفرین کرد اجاقش کور بشه واقعا یعنی شماها دلسوز تر از من برای بچمی واقعا نمیدونم چرا‌...من رو هم رفته شاید تاالان سه چهار بار بچمو زدم و ناراحت بودم و نخاستم دیگه تکرارش کنم اومدم اینجا راهنماییم کنن ن اینکه ....بگذریم ...ب حرف دوستای خوبم گوش دادم الان اومدم ی کیک کوچولو برای دختر خوشگلم درست کنم وازش معذرت خواهی کنم و قول بدم دیگه اذیتش نکنم چون یکسال تمام ارزو میکردم خدا بهم بچه بده و هر هفته سه شنبه ها میرفتم قم ک خدا بهم ی دختر ناز بده ممنونم ازشون این نعمتو بهم دادن و حرف دوستان تلنگری شد ک ب خودم بیام ....ممنون از همگی

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....

خاهش

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اون کاربر واقعا دایه مهربان تر از مادرشد به شدت از شخصیتش بدم اومد انشاالله هر کس هر چی برای دیگری آرزو میکنه سر خودش بیاد 

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
بذار با دخترت رفیق باشی نه اینکه ازت فراری باشه

حتمااااا .فعلا خوابه قربونش برم

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....

عزیزم خدا گل دخترتو حفظ کنه واقعا شرایط شرایط سختیه . فشارهای عصبی زیادی روی همه هست. من خودم سه تا بچه دارم واقعا ادم گاهی خیلی کلافه میشه از دست بچه ها من خودم بارها دعواشون کردم عصبی شدم متاسفانه هربار هم میگم بار اخره بازم نمیشه گاهی از کوره در میری.

خدا خودش صبر زیاد بهمون بده و بچه هامونو عاقبت بخیر کنه

تو خیلی مامان خوبی هستی چون نگران دخترت بودی و تلاش کردی رفتارتو تغییر بدی

این یعنی مادر مسولیت پذیری هستی

بچه ها هدیه هایی از طرف خدا هستن و خدا با این هدیه بنده هاشو ازمایش میکنه 

صبور بودن یه اصل خیلی مهم در فرزند پروریه 

خوشحالم که قراره امروز لحظات خوبی رو با دختر قشنگت بگذرونین

امیدوارم تا همیشه شاد و سلامت و خوشبخت باشین ❤️❤️🌹🌹

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹