2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون اینجوری بگه چیکار میکنین چه واکنشی نشون میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 33 پست

https://www.instagram.com/adish.shop

لطفا فالو کنید به حمایتتون نیاز دارم

کلی نکات اموزش ارایشی میذاریم و لوازم ارایشی ایتالیایی و ادکلن با قیمت واقعا مناسب

لطفا فالو کنید🔥🔥🔥

وقت بدید تا خودمونو ثابت کنیم بهتوون😊😃

♥️♥️
گفتم اره فکر خوبیه اونموقع که تو بری دنبال زن مورد علاقت منم‌میرم دنبال مردی که عاشق زن توپر باشه مط ...

بیخیال بابا چرا اهمیت میدی آخه عزیزم 

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من لاغرنیستم‌خب لجم‌میگیره اگه لاغربودم یه چیزی

با اون حرفت که برو دنبال چاقش تو ذهنش جرقه میزنی خودت نکن اینکارو

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

وزنم کم نیس ۱۵۸ قدمه ۶۲ وزنمه ... بخدا اسن باب تعریف نباشه کلی میگم زایمان داشتم اما یه کوجولو شکم ن ...

لیاقت نداره

بهش بگو منم یکیو پیدا میکنم که قدرمو بدونه نه که دنبال دنبه و چربی بگرده 

تو هم منهدممش کن بگو پول دار بشی قیافه اتو چه می‌کنی یا بوقققققق و چیکار می‌کنی دیگه فکش و میبینده

عزیزم شوهرم از لحاظ چهره وقیافه واقعا حرف نداره یه ورزشکا و بدنسازه هیکلی قدبلند خوش چهره اما خب بااین تفاسیرم منم که زنشم از زیبایی تو فامیل همه میگن اول تو بخدا قصد تعریف ندارم میخوام ینی حد ظاهرمون رو بهت بگم 

وقتی راهو نشونش میدی اونم توو صورتت اینو میگه. مقصری

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
لیاقت نداره بهش بگو منم یکیو پیدا میکنم که قدرمو بدونه نه که دنبال دنبه و چربی بگرده 

تا حالا چندبار ازاین حرفا زده دیگه اینسری همینجوری که شما گفتی گفتم اما اون میدونه من بخاطر بچهام زندگیم رو ول نمیکنم واینکه ازهیچ نظر زندگیم کمبودی نداره مالی معنوی ووووو ولی همین زبون شوهرم گاهی اتیشم میزنه