2777
2789

دخترم دوسالش میشه ۱۸ روز دیگه.شوهرمم نمیزاره کارگر بگیرم به خاطر کرونا.از ۱۰ روز پیش کارامو شروع کردم اما کلافه شدم تا میرم شروع کنم همش میگم نکن بشین دست نزن آخرم نصفه کاره ولش میکنم.مورچه ای دارم میرم جلو.شماها چیکار میکنین؟؟اگه تجربه ای دارید بگین.ممنون

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...

من باهمسرم کاراروانجام میدیم

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال و چهارماهشه دارم از جیش میگیرم یکیم حامله م..جیششو بگه شروع میکنم

من سه ماهه از پوشک گرفتم فرشامم دادم شستن تازه اوردن از این بابت خیالم راحته

من باهمسرم کاراروانجام میدیم

خوشبحالت.مال من که کمک میکنه اما نه در حد خونه تکونی

من سه ماهه از پوشک گرفتم فرشامم دادم شستن تازه اوردن از این بابت خیالم راحته

خوش به حالت...چقدر طول کشید؟ امروز روز سوممه...هنو ک نگفته...داغون دارم میشم مادرشوهرمم از ی طرف..تاپیک آخرم هست😢

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
من پسرم ۵۴ روزشه.حتی نمیرسم غذا بپزم چه برسه خونخ تکونی🤦‍♀️

عزیزم.حق داری اولاش خیلی سخته.خدا بهت کمک کنه بتونی از پس همه چی بر بیای

خوش به حالت...چقدر طول کشید؟ امروز روز سوممه...هنو ک نگفته...داغون دارم میشم مادرشوهرمم از ی طرف..تا ...

دختر من خیلی همکاری کرد یکی دوبار از دستش در رفت اما هر دفعه میگفت منم تند تند ازش میپرسیدم میگفتم بیا بریم دستشویی جوجوهارو اب بریزیم

دختر من خیلی همکاری کرد یکی دوبار از دستش در رفت اما هر دفعه میگفت منم تند تند ازش میپرسیدم میگفتم ب ...

چ خوب...البته دختر من بعد دوسالگیش ب حرف افتاد اون موقع حرف نمیزد

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
خوش به حالت...چقدر طول کشید؟ امروز روز سوممه...هنو ک نگفته...داغون دارم میشم مادرشوهرمم از ی طرف..تا ...

سعی کن دستشویی رفتن براش جذاب باشه.اصلن دعواش نکن اگه جیش کرد تو شلوارش میترسه بدتره هر ۲۰ مین خودت ببرش دستشویی شبا هم همچنان پوشک کن تا زمانی که دیدی خشکه پوشکش

سعی کن دستشویی رفتن براش جذاب باشه.اصلن دعواش نکن اگه جیش کرد تو شلوارش میترسه بدتره هر ۲۰ مین خودت ...

دارم همین کارو میکنم