2777
2789
عنوان

استادم بهم ابراز علاقه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4014 بازدید | 193 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عوض کردم. الان ۲ ماهه با یکی دیگه کلاس گرفتم. ولم نمیکنه

اگه زنگ زد گوشی رو بدید ب مادرتون یا پدرتون صحبت کنن.. بگن خطش دست منه....   

ب نظرم خانواده رو در جریان قرار بدید

پیرمرد فرتوت  خجالتم نمیکشه....  

من به حرمت مقام معلمیش چیزی نگفتم. بدبختی اینه پسرش از دوستای منه

اخرش سر همین‌ حرمت گرفتن بیجا و بیخود،کارو به جایی میرسونی که بعدا میرسی به ای کاش ای کاش گفتنای حسرت بار.

یبار درست حسابی بتوپ بهش.استاد پیانو‌که قطع نیست،یکی دیگه رو به استادی بِگُزین  

خب حالا ، این وسط خانم معلم شدی غلط املایی میگیری😁

خیلی خوشم اومد خب🤭😂

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     

یاخدااااا😂😂😂😂

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

دیگه جواب نده گرمم باهاش حرف نزن منظورم تشکر و اینکه مثل پدرم دوستون دارم.

بخدا اگر حرمتی هست بخاطر خانمش و پسرشه که اینقدر ادمای محترمین. من اینطور جواب دادم چون نمیخواستم باهاش بد حرف بزنم. اگر سکوت میکردم میگفت لابد داره ناز میکنه و اینا..‌

اه کشید دیدم آروم نشد گفتم بیا یه نخ سیگار بکش 🤦‍♀️🙈

چ جلافتاااا... 

خجل بِگرد... 😒

سیگار؟! 

دریچه رو کلا بنداز دور... دریچه سیگاری ب درد نمیخوره.. میخواد آه بکشه رسا و واضح نیست صداش بخاطر دود سیگار