2777
2789
عنوان

بنظرتون چه کنم؟؟؟ راهنمایی😭

78 بازدید | 9 پست

سلام دوستای نی نی سایتی گلم 

بنظرتون به دوست پسری ک برای تولدت تابستون و سالگرد دوستتیون پاییز و ولنتاین هیچی نخریده درصورتی ک میخواست بخره میتونست و من همه رو جز ولن خریدم حتی کادو ولنم خریدم براش ولی ندادم بهش تولدشم یه روز قبل تولدمنه براش کادو و کیک همه چی گرفتم ولی اون هیچی ...

اوایل اشناییمون اصلا اینجوری نبود یا ولن پارسال کلی زحمت کشیده بود خسیس و خرج نکنم نیست شده بریم بیرونم کم و بیش خرج کنه ولی واقعا دلم گرفته از این کاراش و سردی بینمون حتی چندبار اومدیم کات کنیم باز خودش برگشته سمتم ... همشم میگه ازدواج نداریم ما فکر نکن بگذره نظرم عوض میشه 🤦🏻‍♀️ واقعا هم ازش سرم ولی دوسش دارم خب ...

چیکار کنم؟چرا اینجوری میکنه ؟ بمونم ؟کات کنم؟ 

خدایا شکرت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی وای به نظرم کات کن بهتر از اینه که دوروز دیگه بیاد بگه خسته شدم ازت میخوام برم...مقاوم باش بهتر ازینا رو لیاقت داری

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲