2777
2789

خیار نداریم خونه اگه میخاین بگین خیار  خوبه برای جای جوش

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

هیچوقت هم دستکاری نمیکنم جوش رو

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مهمونی توپ در انتظارته    

ن بابا تو دوران نوجوانیم برای همین جوش میزنه  

والا من هر موقع جوش میزنم یه جایی دعوت میشم 

هر چه جوش بزرگتر مهمونی رسمی تر    

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌
والا من هر موقع جوش میزنم یه جایی دعوت میشم  هر چه جوش بزرگتر مهمونی رسمی تر     & ...

دقیقا منم یه بار خونخ دوست بابام که تو یه شهر دیگه بودن دعوتمون کردن یه جوش خیلی خیلی وحشتناک رو  لبم که حسابی درد میکرد یه جوشم تو پیشونیم در امد الانم جوش در امد برام احتمالا به مهمون میخاد بیاد😐

💫دل مرنجان ک از هر دل ب خدا راهی است💫