یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی بود میگفت پسره اومده خواستگاری بعد از خونه نمیرفت بیرون و به خونواده دختر گفته شما این دختر رو زندانی کردین بعد خونواده دختره خواستن زنگ بزنن پلیس تا بیاد پسره رو بیرون کنه ولی خودش ترسیده و رفته😐😐😐😐
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
یدونه دارم همش میاد دنبالم میگه هر گ.و.ه.ی بگی میخورم فقط بیا زنم شو نوکریتو میکنم به خدا همه ظرفا رو میشورم غذا میپزم هر چی تو بگی شما بیا تو خونم دست به سیاه سفید نزن به پدرتم تضمین میدم
🤣🤣🤣🤣🤣 پسره خله مگه فقط ظرف شستنه مشکل 🤣
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/