2777
2789

همین شوهر خودم ۷ماه اومد و رفت تا باهاش دوست شدم خداروشکر بعد ۵سال عاشقی امشب بهش میرسم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چیش بگم 😁😗

میگن وقتی دیگران برات دعا کنن دعات زودتر مستجاب میشه ، حالا چه بهتر که اون نفر شما نی نی سایتی های عزیز باشید😍 💞 میشه برای حاجتم صلوات بفرستید 💞😘 مرسی 

یکی بود میگفت پسره اومده خواستگاری بعد از خونه نمیرفت بیرون و به خونواده دختر گفته شما این دختر رو زندانی کردین بعد خونواده دختره خواستن زنگ بزنن پلیس تا بیاد پسره رو بیرون کنه ولی خودش ترسیده و رفته😐😐😐😐

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
الهی اشالله خوش بخت ترین بااااااااااشی

فدای تو مرسی 

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

یدونه دارم همش میاد دنبالم میگه هر گ.و.ه.ی بگی میخورم فقط بیا زنم شو نوکریتو میکنم به خدا همه ظرفا رو میشورم غذا میپزم هر چی تو بگی شما بیا تو خونم دست به سیاه سفید نزن  به پدرتم تضمین میدم 

🤣🤣🤣🤣🤣 پسره خله مگه فقط ظرف شستنه مشکل 🤣

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
همین شوهر خودم ۷ماه اومد و رفت تا باهاش دوست شدم خداروشکر بعد ۵سال عاشقی امشب بهش میرسم

خوش بخت شین  

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...