2777
2789
عنوان

دوستان اگه یادتون هست بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 23 پست
وااقعا ؟  ااا پس من چرا فک میکردم مجرد بود 😐😕

خب منم مجردم😂

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂❤ ااا... بالاخره اون خوشگل دیدی؟

اری عکسشو گذاشتم که😍بچم مثل یه تیکه ماهه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
اری عکسشو گذاشتم که😍بچم مثل یه تیکه ماهه

خیییلییی 😞😭

دلم میخوادش😣 از ذهنم بیرون نمیره 

دوس دارم بغلش کنم فشارش بدم..

شرایط برای حامی شدن چی بود؟ شما مطمئنین که میذارن ماهی یبار باخودت ببریش؟ این بچه ها پیش خانواده خودشونن؟

خیییلییی 😞😭 دلم میخوادش😣 از ذهنم بیرون نمیره  دوس دارم بغلش کنم فشارش بدم.. شرایط برای حا ...

نه   پدر و مادرش فوت شدن بهزیستی هست گلم باید فررم پر کنی و وعض مالیت خوب باشه یسری دوندگی داره ماهی یک یا دو بار میتونم ببرمش بیرون

نه   پدر و مادرش فوت شدن بهزیستی هست گلم باید فررم پر کنی و وعض مالیت خوب باشه یسری دوندگی داره ...

اخی💔... خیلی ناز بود خیلییی💓💓💔

اخه یکم گشتم ببینم حامی شدن چطور و جریانش چیه 

چیزی ازینکه میتونی ماهی یبار ببریش نداشت

فقط انگار یه شماره حساب میدن ک ماهانه بریزی...و اینکه بستگی ب خانواده بچه داره که دوست داشته باشن ارتباط بگیرن یا نه

..

شما که رفتین زیادی گیر دادن؟

اخی💔... خیلی ناز بود خیلییی💓💓💔 اخه یکم گشتم ببینم حامی شدن چطور و جریانش چیه  چیزی ازینکه ...

اصلا خانواده ای نداره بچه گلم پدر مادرش فوت کردن اوردنش بهزیستی دوندگی داره دیگه