2777
2789
عنوان

اقایون خانوما اشوانم

336 بازدید | 45 پست

مجبور شدم تاپیکو قفل کنم برای در امان موندتون.همتون گلیییین.جزو معدود افراد با جنبه ی این سایت هستین میبینمتون کلی خوشحال میشم کسیو تگ نمیکنم یوقت قطع نشه .اقای پژمانم جا مونده بود تگ نتونسته بودم بکنم 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

فدای سرت عزیزم خوب کردی❤💋

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
فدای سرت عزیزم خوب کردی❤💋

دوست گلم چطورییی؟هستی چرا نیست؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست گلم چطورییی؟هستی چرا نیست؟

خوبم رفیق جونم💋🍃

هستی تله صبر کن برم بیابمش ببینم کجاهاست😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
خوبم رفیق جونم💋🍃 هستی تله صبر کن برم بیابمش ببینم کجاهاست😂

برو عزیزم

دوباره سلام😂

سلام سلام صدتا سلام هزارو سیصدتا سلام گلهای تو خونه 🍃💥🍃😂

سلام شب شما بخیر لطف دارید خواهرای گل🌹

من اومدم تگتون کنم ۶۳ رو فارسی زدم نشد.به هر حال خوبه که هستین

فکر کنم اخرش مجبور شی اینم قفل کنی😂😂🤦

اره🤐