2777
2789
عنوان

برو بچ نظرتون راجب....+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 35 پست
ن😐 من خودمم خیلی کم میام سایت عروسی کی هستش🙄

باعش😐❤️

هفتم

سه روز پیش هم رفتم نوبت آرایشگاه زدم

۴/۵میلیون بود هزینش😝

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰
باعش😐❤️ هفتم سه روز پیش هم رفتم نوبت آرایشگاه زدم ۴/۵میلیون بود هزینش😝

به به😍😍😍😍😍

مبارکاااا هزااارتا

چطو مطوری عروس خانوم

کژال جشن بگیریم برات😍

عب نداره

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به😍😍😍😍😍 مبارکاااا هزااارتا چطو مطوری عروس خانوم کژال جشن بگیریم برات😍 عب نداره

مرسی عشقم سلامت باشی😍😍😍😘😘😘❤️❤️❤️❤️ممنون خوبم😅😅😅خیلی خوبم❤️❤️شکرخدا

برو هندزفری بزار برا خودت قر بده 😂😂😂❤️❤️❤️

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰
مرسی عشقم سلامت باشی😍😍😍😘😘😘❤️❤️❤️❤️ممنون خوبم😅😅😅خیلی خوبم❤️❤️شکرخدا برو هندزفری بزار برا خو ...

قر😅😅😅😅

فداتشم من الهی❤

خسته م کژال

اف شم🥺😔❤🐥

قر😅😅😅😅 فداتشم من الهی❤ خسته م کژال اف شم🥺😔❤🐥

خدانکنع ک حیفی❤️❤️❤️

برو فدات ، شبت بخیر خسته هم نباشی ، فیلااااا💖💖💖🌺🌺🌺

خدانکنع ک حیفی❤️❤️❤️ برو فدات ، شبت بخیر خسته هم نباشی ، فیلااااا💖💖💖🌺🌺🌺

عزیز دلم

شبت بخیر قشنگم❤❤❤❤❤❤