بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگ ایجاد میکنه؟من الرژی دارم عروس هم داشتم اما اذییت نشدم فقط شاید وقتی پر و بال میزنه کرکش بره تو ب ...
تو اینترنت اینجوری گفته میخوام مطمئن بشم ..چون همین الانم پسرم کلی وابستش شده ..نمیخوام زیاد بمونه اگر واقعا الرژی ایجاد میکنه زودتر ردش کنم..تا بیشتر از این وابستش نشده
عزیزم وقتی طوطی یا عروس هلندی پرآرایی میکنه و ذرات تقریبا نامرئی پرهاش میریزه به همینا میگن الرژی زا، ولی به اون شدت نیست که به قطع یقین برای همه الرژی بیاره، احتمالا اگر یکی از افراد خونتون به طوطی الرژی داشت توی همین ۱۰ روز خودشو نشون میداد من چندین سال هست که از عروس هلندی نگهداری میکنم بچه های کوچیک هم زیاد میان خونمون ولی تاحالا اتفاقی نیوفتاده؛ در کل جای نگرانی به اون صورت نیست
بله درسته همونا رو گفته بود..پسرم عادت کرده بزاره رو شونش . دوسشم داره..موندم چکار کنم و چجوری میشه ...
اگر موضوع حساسیت یا الرژی جدی ای بود تو همین ۱۰ روز خودشو نشون میداد، در کل الرژی نسبت به طوطی در اکثر مواقع چیز جدی ای نیست خیلی از افردا الرژی دارن و خودشون هم متوجه نمیشن