2777
2789

۲۲ سالمه دانشجو کارشناسی ام

میخوام کنکور تجربی بدم برای رشته دندون یا مامایی 

بیاید بهم انرژی بدید

اگه تجربه ای برای کنکور و تست و کتاب دارید بهم بگید

در ضمن میخوام سال ۱۴۰۱ کنکور بدم اگه خدا بخواد

💕🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا قبول میشی

هدفت فقط دندون و پزشکی و فیزیوتراپی این چیزا باشه

بقیش جالب نیس

موفق باشی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

حتی پرستاری هم جالب نیست 

خودم پرستاریم

بد نیس سخته

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من امسال کنکور میدم کتابام اینه

دینی سفیر خرد

عربی جامع میکروطلایی

ادبیات موضوعی نشر ،کتاب میکرو طلایی جامع هم خوبه 

زبان مبتکران

زیست جامع ایکیو

ریاضی جامع آی‌کیو

شیمی میکرو طبقه بندی

فیزیک پایه خیلی سبز و دوازدهم میکرو گاج ، دوازدهم نشر الگو هم خوبه 

اینایی که گقتم سطح بالا محسوب میشن

بازار کارش خوبه هنوزم مثل گذشته ؟

بازار کارش که عالیه تو هوا میبرنت

چجوری میشه عاشق کار به این سختی شد من که یک هفته هم نمیتونم تحمل کنم 

رشته قشنگیه میارزه به سختیش 😍عزیزم بستگی به علاقت داره 

به‌قرآن‌دخترم😭اسمم‌فاطمس‌هی‌نپرسید‌تو‌مردی؟!یه‌چیزی‌میگم‌بت‌شاید‌بخندی‌بهم‌شاید‌اصلا‌چشاتو باز ببندی‌بهم‌یه‌چیزی‌میگم‌فقط‌در‌حد‌گله😀اذیت‌میشم‌بث‌که چشمات‌خوشگله😍بعضی‌موقع‌ها‌هم‌همه‌چی‌هست‌بجز اونی‌که‌باید‌باشه‌مثلا‌یه‌بچه‌تنها‌که‌اسباب‌بازی‌هم‌داره‌ها ولی‌کسی‌نیست‌که‌باهاش‌با‌همون‌اسباب‌بازیه‌بازی‌کنه‌اون موقعست‌که‌با‌همه‌قهر‌میکنه‌حتی‌با‌اسباب‌بازیش🙂میشه از‌تنهایی‌یه‌قلب‌شد‌وضربان‌زدیعنی‌میشه‌فوران‌نکردو‌دور نریخت‌میشه‌به‌هم‌زد‌و‌موشکافت‌ونبض‌پیدا‌کردمیشه‌از بغض‌به‌هنر‌رسیدوازاشک‌به‌ساز😃🦅بعضی‌وقتاوضعیت انقدقرمزنیست‌که‌آژیرو‌بکشن‌اما‌همون‌آژیروقتی‌به‌صدا‌در میاد‌خیلی‌از‌وضعیتا‌روقرمزمیکنه‌پس‌یه‌وقتا‌بهترین‌کار سکوته‌وسکوت‌یعنی‌قهر😀🍀آره‌من‌عاشقت‌هستم‌بیا سرزنش کن!!☺آره‌من‌خودش‌خوبه‌اصلا‌بیا‌بدترش‌کن !!☺آره‌دل‌نازک‌وخسته غرورمو‌له‌کن!!گل‌میفرستم‌تو‌،‌تو استوری‌پرپرش‌کن!!