2777
2789
عنوان

کسی هست واسه درد دل

102 بازدید | 12 پست

شوهرم مشکل کم شنوایی داره...هرجا میریم ی سری کلمه ها رو اشتباه متوجه میشه اشتباه میگه منم خجالت میکشم...من موقعی که میخاستم ازدواج کنم باهاش درک درستی ازاین موضوع نداشتم فقط ۱۷سالم بود..مادرو پدرمم آدمای ساده ای بودن دیدن اینا دستشون به دهنشون میرسه بی بروبرگرد قبول کردن...خودمم بخاطر فقرخونوادم فقط میخاسم باهاش ازدواج کنم..چیزی حالیم نبود زیاد...الان که ۲۴سالمه خیلی دلشکستم..انگار تازه همه چیو دارم میبینمو میفهمم..اینکه کم شنوایی داره..اینکه سادس هیچ هنری از خودش نداره و زیرپرو بال خونوادش داره کار میکنه..اینکه میترسم بچه هامم مثل خودش بشن..اینکه روم نمیشه باهاش جایی برم...فقط دلم براش میسوزه و فک میکنم احساس وابستگیم بهش بخاطر اینه که دلم براش میسوزه ترکش کنم..اما خودمو چیکار کنم...خستم..خیلی خسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سمعک میگه اذیتم میکنه روش نمیشه بزاره...

عزیزم اصلن خجالت نداره کسی ک نمیتونه درست راه بره از عصا استفاده میکنه کسی ک چشمش درست نمیبینه از عینک ،سمعک هم همینطور 

سعی کن اعتماد ب نفسشو افزایش بدی اونطوری زندگی برای هر جفتتون شیرین تر میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
عزیزم خب دکتر ببرش.. و خودت یعی کن بیاریش تو جمع

گوشش عمل نداره...خودش میگه..چندجا رفته پیش متخصص گفتن عمل نداره...و اینکه دوست داره بیاد تو جمع خودش..اما اغلب ساکته یا تلویزیون میبینه یا سرش توگوشیه...تو بحثا شرکت نمیکنه چون متوجه نمیشه..ازکسی ام مثل مادرش چیزی بپرسه بهش میتوپه..میدونه پسرش مشکلش چیه بازم سرزیادی میکنه...من بهم برمیخوره این چیزا رو میبینم

عزیزم اصلن خجالت نداره کسی ک نمیتونه درست راه بره از عصا استفاده میکنه کسی ک چشمش درست نمیبینه از عی ...

هزار بار بهش گفتم اما بازم زیربار نمیره..بهش میگم شاید اگه بزاری تو خونوادتم دیگه بهونه نداری که سکوت کردی در مقابل بی احترامیاشون بمن...چون میشنوی چی میگن بهم

درکت میکنم اما مثل اونو دیگه جایی پیدا نمیکنی الان همه گرگن 

من طالب گرگ نیستم...ولی این سادگیش اذیتم میکنه...اینکه اینقدر وابسته به خونوادشه و نتونسه روی پای خودش وایسه

هزار بار بهش گفتم اما بازم زیربار نمیره..بهش میگم شاید اگه بزاری تو خونوادتم دیگه بهونه نداری که سکو ...

بهش بگو این ک گوشت مشکل داره دست تو نبوده و افتخار یا خجالت درمورد چیزایی ک خودمون مسئولش نبودیم اشتباه 

بعد اینک اگ میتونی کسایی رو بهش نشون بده یا معرفی کن ک این مشکلو دارن و سمعک میزنن مثلا من شوهر عمم از زمانی ک من یادم میاد سمعک میزنه و اصلا ایرادی نداره خیلی هم ادم اجتماعیه یا دختر همسایمون نه سالشه سمعک میزنه و.... (مثال های اینطوری زیاد بزن تا بدونه هیچ ایرادی نداره)

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️