بچه ها من تنبلی تخمدان دارم یمدت متفورمین دوفاستون خوردم الان قصد بارداری دارم رفتم سونو ۱۳پریودیفت همه چی طبیعیه اما دکتر برام دوتا امپول نوشته ک خوندم نوشته بود برا نازایی نمیدونم دلیلش چیه ک نوشته کسی میدونه؟ممکنه برا تعیین جنسیت ک خواستم باشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🌺🍃سلام و عرض تسلیت خدمت دوستانم امشب مصادف با شهادت امام هادی 🖤 حدیث کسا به صورت دسته جمعی در شبکه سه راس ساعت ۳۰ : ۲۱ خونده میشه ...انشاالله توی همه گروها اطلاع رسانی کنید همه با هم به صورت میلیونی جهت سلامتی و تعجیل در امر فرج بخونیم 🤲🏻
اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🏻
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)