2777
2789
عنوان

خانومایی که سقط کردین میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 28 پست
من تا ۴۰روز خون ریزی داشتم بعد اینکه خون ریزیم تموم شد رابطه داشتم ولی اولاش درد داشتم کم کم خوب شدم ...

من تا هفت روز بیشتر نداشتم خونریزی بعدشم رابطه داشتم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
نه بعدی مدت خوب میشی منم سقط کردم بدون قرص تواتاق عمل نمیدونم چه بلایی سرم اوردن ولی حسابی دستکاری ک ...

والا تو اتاق عمل بهتره تا خونه با قرص من کارم دوباره به درمونگا کشیده بود😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی کوچیک بود دقیقا اندازه ی نخود بود فک کنم.ولی خب اون دردی ک من کشیدم مرگو واقعا جلو چشام دید ...

نه هیچ تغییری نکردی خیالت راحت

من سقط نداشتم ولی خب اره شنیدم دردش وحشتناکه 

تیکر به وقت تولد ‌پسرکم🥰😘

😐اتاق عمل بهتره؟؟ من طبیعی سقط شد بعد رفتم اتاق عمل کمر به پایین بی حسی و بیهوشی و بعدش ۴۰ روز انگار پریود بودم خیلی وحشتناک بود

من سقطم بعد زایمانم بود ولی فکر نمیکنم تاثیری رو سایز و اژن بذاره... اما برا من اندازه ی عدس نبود خیلی بزرگ بود قشنگ اندازه ی کف دست بود..چون جفتش هم هست و کیسه اب... 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
😐اتاق عمل بهتره؟؟ من طبیعی سقط شد بعد رفتم اتاق عمل کمر به پایین بی حسی و بیهوشی و بعدش ۴۰ روز انگا ...

اخه باز بیهوش بودی من زنده زنده انگار داشتم جون میدادم دقیقا مث زایمان طبیعی میگرفت ول میکرد ینی دادم میرفت هوا ینی ببخشیدا روم به دیوار روت به دیوار اسال استفراغ سرگیجه قشنگ تا مرگ رفتم فشارم شده بود ۷   بهش فکرم میکنم دلم برا خودم میسوزه☹

اخه باز بیهوش بودی من زنده زنده انگار داشتم جون میدادم دقیقا مث زایمان طبیعی میگرفت ول میکرد ینی داد ...

عزیزم فکر کنم متوجه نیستی 😕 من بچه ۵ ماهه رو طبیعی سقط کردم شما ی لخته سقط کردی من ی بچه اندازه کف دست مثل زایمان طبیعی تو ماشینم به دنیا اومد توی دست خودم وسط ترافیک 

کل مردم جمع شدن دورم با آمبولانس بردنم بیمارستان 😔 بچمو دیدم خیلی بد بود بعدش بخاطره بقایای جفت که تو رحمم مونده بود دوباره بردنم اتاق عمل جراحیم کردن 

والا منم امروز یک هفته شد بود خونریزیم بند اومده بود بعد  دوباره اون وسطا شدم    

شوهرمن کلا نمیشه دست بع سرش کرد😂😂

رابطه نباشه دق میکنه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
دقیقا منم استرس دارم میگم نکنه بلایی سرم اومده باشه چون الان ۲ماهه اقدامم هنوز باردار نشدم 😖

ناامیدنباش من الان چن ساله دلیلشم شوهرمه نه من

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

اخه واسه من جفتش افتاده بودفرداشم عیدقربان بودمستقیم بردن اتاق عمل وقتی بهوش اومدم ی چیزی گذاشته بودن توش که بازباشه واسشون خیلی وحشیانه دراوردنش 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری