2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیاید ببینم😍

129 بازدید | 24 پست

چیکارمیکنید نمازتون هروز میخونید من نمیتونم کمکم کنیدهمش تنبلی میکنم 

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

منم اینطوری بودم دوس داشتم بخونم ولی تنبلی میکردم ی بار ی نذری گفتم ک درس بشع همیشه میخونم ول نمیکنم .شد دیگه میخونم

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطوری بودم دوس داشتم بخونم ولی تنبلی میکردم ی بار ی نذری گفتم ک درس بشع همیشه میخونم ول نمیکنم ...

خوشبحالت من تنبلیم میاد

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

خو راستش و بخوای من نماز رو همیشه میخونم البته خو بعضی وقتا یادم میره دیر تر میخونم مثلا یک ساعت بعد اذون😐اصلا کلا از این رفتارم خوشم نمیاد بعد یک ساعت میگم اه خاک نماز نخوندم تصمیم میگرم دیگه از فردا راس ساعت همیشه بخونم ولی خو ادم نمیشم😑😐

اگر رهبرم فرمان دهد ارتش دنیا نتواند جوابم دهد😎............
خو راستش و بخوای من نماز رو همیشه میخونم البته خو بعضی وقتا یادم میره دیر تر میخونم مثلا یک ساعت بعد ...

منم 😭چیکارکنم

خو راستش و بخوای من نماز رو همیشه میخونم البته خو بعضی وقتا یادم میره دیر تر میخونم مثلا یک ساعت بعد ...

یکی باید به من کمک برسونه😐😢

اگر رهبرم فرمان دهد ارتش دنیا نتواند جوابم دهد😎............

😂😂😂😂😂😂 ای خدا😂😂🤦‍♀️

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
۱۷ دقیقه از ۱۴۴۰ دقیقه توی روز رو برای خدا اختصاص بده   ۱۴۲۳ دقیقه برای خودت

چه قشنگ❤

عزیزم، اکثرا از بچگی و قبل از سن تکلیف می‌خوانند برای همین براشون ملکه شده اما اگر کسی اینطور نیست از خود خدا میخواد که بهش همت بده مثلا نذری انجام میدید یا به ائمه متوسل میشی که بهت همت بده. من همین ها رو می‌دونم. ببخشید اگر خوب راهنمایی نکردم

عزیزم، اکثرا از بچگی و قبل از سن تکلیف می‌خوانند برای همین براشون ملکه شده اما اگر کسی اینطور نیست ا ...

خیلیم عالی مرسی❤