2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم دارم بیام😅فقط ی ضدعفونی بزن توتاپیک همه باماسک وارد شن

منم فکر کنم دارم،حالم خررررابه خراب

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

روزهای اول گر گرفتی بدن تعرق زیاد گلو درد گرفتگی بینی

و بعدش کم کم سرفه های شدید تنگی نفس گرفتگی صدا از دست دادن حس چشایی و بویایی تب بی حالی احساس خستگی شدید بی اشتهایی

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
بچها چند روزه خوب شدین؟

من الان از یک هفته بیشتره که کرونا دارم ولی هنوز خوب نشدم😭

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
منم فکر کنم دارم،حالم خررررابه خراب

انشاالله ک نیس عزیزم ب خودت انرژی منفی نده ولی من هیچ گونه مشکلی نداشتم اولش مث ی سرماخوردگی حتی رفتم واسه تست کروناییارودیدم گفتم باباماسالمیم بیابریم ولی بابام تست دادو متاسفانه مثبت شد اولش کاملا مث انفولانزا حتی ازین تست علائماهم دادم ولی زد انفولانزا دیگ الانم ک یه ۱۰روز گذشته هنوزم شدیدا سرفه دارم فقط یکمم سمت ریه هام درد میکنه رنگ ناخونمم عوض شده دوباردکتررفتم حالا باز باید برم

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
وای منم امروز یازده روزه هنوز یک سوم بهترشدم دکتر رفتین؟!

آره گلم رفتم دارو داد تقریبا بیشترش رو خوردم و به قول شما یک سوم بهتر شدم  

خیلی میترسم😭

آره گلم رفتم دارو داد تقریبا بیشترش رو خوردم و به قول شما یک سوم بهتر شدم   خیلی میترسم😭

منم خیلی میترسم دخترمم گرفته ولی فقط سرفه داره وابریزش

دکتر نبردمش 

باشم وباشی وباشد زیباست!
منم خیلی میترسم دخترمم گرفته ولی فقط سرفه داره وابریزش دکتر نبردمش 

آبجی ببخشید اینو میگم 😢😞

ولی من مدام قبر و کفن میاد جلو چشمم کلا از زندگی افتادم همش به مرگ فکر میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا میدونه این یک هفته چی بهم گذشت من خیلی سخت کرونا گرفتم مثل یک مرده افتاده بودم روی تخت الان فقط کمی بهتر شدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭