2777
2789
نازنین جون حالت چطوره خوبی؟ دیگ بالا نمیاری که؟

سلام عزيزم❤️❤️

نه خواهر بهتر نيستم الان ١ ساعته نشستم تا بالا بيارم برم غذا بخورم

😣😣

تا وقتي بالا نيارم نميتونم چيزي بخورم حالت تهوع نميذاره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😂😂😂😂 من خودم قبل اينكه غذا بخورم اول بو ميكنم مامانم ميگه نكن اينكارو  چشمم ترسيده ديگه&n ...

عزیزم 😂 

حالت تهوعت بهتر شد؟ میتونس غذا و داروهاتو بخوری حالا؟

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 😂  حالت تهوعت بهتر شد؟ میتونس غذا و داروهاتو بخوری حالا؟

نهه بابا بهتر نشدم 

همين الان حالت تهوع شديد دارم منتظرم بياد بالا بعد برم يچيزي بخورم ضعف كردم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

انقد از الو تو غذا بدم میاد یه بار رفتیم خونه مادر شوهرم سوپ درست کرده بود توش یه عالم آلوچه و آلو ...

توو خووشت قيمه خوب ميشه الو😅😅

ولي منم از هويچ توو غذا بدم مياد😣😣😣

نهه بابا بهتر نشدم  همين الان حالت تهوع شديد دارم منتظرم بياد بالا بعد برم يچيزي بخورم ضعف كرد ...

😣بمیرم واست 

انشالله زود بگذرونی این دوره رو عزیزدلم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
سلام عزيزم❤️❤️ نه خواهر بهتر نيستم الان ١ ساعته نشستم تا بالا بيارم برم غذا بخورم 😣😣 تا وقتي با ...

فداتبشم هنوز تهوعت رفع نشده :(

ایشالا زود خوب شی گلم..

انقدر سر نماز دعات کردم حسابشو ببر هر روز اسمت سه نوبت ورد زبونمه عشقم.. 😅

ایشالا ب سلامتی بغلش بگیری جوجو کوچولوتو ❤❤😍😘

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

فداتبشم هنوز تهوعت رفع نشده :( ایشالا زود خوب شی گلم.. انقدر سر نماز دعات کردم حسابشو ببر هر روز ا ...

الهي بگردم مهربوون😍😍😍😍

مررسي قربونت برم اميدوارم بابت اين همه مهربونيت بهترينا نصيبت بشه گلم❤️❤️❤️❤️

😣بمیرم واست  انشالله زود بگذرونی این دوره رو عزیزدلم

خدانكنه😘

اميدوارم واقعا بگذره چون تا اينجا واقعا زجر كشيدم هيچي حس خوبي نداشتم ب بارداري 

خدانكنه😘 اميدوارم واقعا بگذره چون تا اينجا واقعا زجر كشيدم هيچي حس خوبي نداشتم ب بارداري 

انشالله ازینجا ببعدش شیرین و خوشایند بشه برات 😍

الهي بگردم مهربوون😍😍😍😍 مررسي قربونت برم اميدوارم بابت اين همه مهربونيت بهترينا نصيبت بشه گلم❤️❤ ...

دورت بگردم... از ماهی و مهربونی خودته که اینقدر عزیزی و ب دلم نشستی.. ممنون عزیز دلم ❤❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

دورت بگردم... از ماهی و مهربونی خودته که اینقدر عزیزی و ب دلم نشستی.. ممنون عزیز دلم ❤❤

قربونت برمم ك😍❤️😍

انشالله ازینجا ببعدش شیرین و خوشایند بشه برات 😍

انشالله❤️❤️❤️

قربونت برمم ك😍❤️😍

خدانکنه مهربون من 😍😘❤