2777
2789
عنوان

باردارا لطفا بیاین سوال دارم

233 بازدید | 37 پست

سلام

میشه وزن قبل بارداریتون رو بگین و بگین چقد تا الان اضاف کردین؟

من قبل بارداری۴۵ بودم بخاطر ویارای شدیم شدم۴۳ الانم هفته ۳۴ هستم و شدم ۵۴ دکترم و مامام خیلی دعوام کردن بخاطر وزن کمم

چکار کنم وزنم بالابره؟

۱۴۰۰/۱/۱ منم مامان میشم❤😍😍

چرد دعوات کرد؟هرچی وزن کمتر زایمان راحتتر اتفاقا وزنت عالیه ولکن دکترا منگلن

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرد دعوات کرد؟هرچی وزن کمتر زایمان راحتتر اتفاقا وزنت عالیه ولکن دکترا منگلن

وزن جنینم عالیه ۲۵۰۰

ولی اینا میگن خودت داغون میشی بعد زایمان

شما چی؟

عزیزم وزن بچه اگه نرمال باشه مشکلی نداره دوست منم مثه تو بود ماشاالله بچش 2/5بود سالم راحت طبیعی هم زایید الانم 45کیلوئه،نگران نباش،این دکترا و ماماها استرس الکی میدن،تو فقط مواد مغذی بخور،شیره،ارده،چهار مغز،اگه آخرای بارداریته یه هفته آخر هرروز خاکشیر خنک بخور تا بچت زردی نگیره

عزیزم وزن بچه اگه نرمال باشه مشکلی نداره دوست منم مثه تو بود ماشاالله بچش 2/5بود سالم راحت طبیعی هم ...

مرسی عزیزم

من الان ۳۴ هفته ام بچه ام ۲۵۰۰ وزنش خیلی خوبه ولی از خودم ن

ن بابا من ماه اول حاملگیم ۵۷ بودم ویار داشتم کم کردم الان دقیقا مث شما ۳۴ هفته ام وزنم ۶۶ کیلو ۷۰۰ هس. دکترمم هیچی نگفته ک وزنم کمه

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
مرسی عزیزم من الان ۳۴ هفته ام بچه ام ۲۵۰۰ وزنش خیلی خوبه ولی از خودم ن

اصلا نگران نباش،دوستم فکر میکردم شیر نتونه بده بچش،ماشاالله خودش شیر داد انقدرم زرنگه،

الانم مانکنه انگار اصلا ازدواج نکرده منکه حسودیم میشه،بهش😒من90 کیلو شده بودم😂

ن بابا من ماه اول حاملگیم ۵۷ بودم ویار داشتم کم کردم الان دقیقا مث شما ۳۴ هفته ام وزنم ۶۶ کیلو ۷۰۰ ه ...

چی بگم بخدا

اینا ک خیلی منو ترسوندن