2777
2789
عنوان

بنظرتون قبل عید طلا بخرم یا بعد عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی به نظرتون طلاهام قبل از عید بفروشم یا بعد از عید برا پول خونه میخام دچار دوگانگی شدی ...

بعد عید بدجورمیکشع بالا

نگهدار بعدعید

اشنامون طلافروشه

انشالا ک خیرکنی

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

خرید طلا الان وقتشه    بعد از عید دلار    ۳۰هزار ت به بالاست 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
الان بخری بهتره  خرداد ماه طلا میره ب دو میلیون  ما از 1/380/0000خریدیم نگهداشتیم

خیلیها همین پیش بینی شما را داشتن که پایین اومد خدارو شکر...

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
اگه در حد ۱۰ ۲۰ تومنه زیاد فرقی نداره اگه ۴۰ ۵۰ به بالا داری وقتش قبل عیده بنظدم

۲۰ الی ۳۰تومن دارم

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
واقعا؟؟؟شوهرم میگه ارزون میشه که😥

نه نمیشه دیگ

به امام حسین قسم ما نزدیک 200میلیون طلاشکسته خریدیم اشنامون گفته خرداد اینا خیلی میکشه بالا

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

باشه شما درست میگی میبینیم

همین دیگه ما معمولیا ۲۰ ۳۰ تومنمون کله سرمایمونه نباید ریسک کنیم

شما که پول دستت بوده چند روز اومد ۹۰۰ میخریدی

همش تقصیر شوهرمه اینقد دل دل میکنه اعصابمو بهم ریخته

همش تقصیر شوهرمه اینقد دل دل میکنه اعصابمو بهم ریخته

ببین تا دیدی سیر صعودی داره خرید کن وقتی دیدی داره پایین میاد چند روز پشت سر هم اون وقت بفروش اینجوری ضرر هم نمیکنی

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
همین دیگه ما معمولیا ۲۰ ۳۰ تومنمون کله سرمایمونه نباید ریسک کنیم

گرونی و ارزونی همش بستگی داره به روابط بین المللی و توافقات. و... هیچکی نمیدونه چی میشه

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!