اونایی که نمیدونن چیشده توروخدا تاپیک های قبلمو بخونن و کمکم کنن دارم دیونه میشم بین دو راهی موندم گفتم شوهرم گفته ازینجا میریم باز زنیکه دیشب شوهرمو صدا زد و داشت بهش میگف که اگه میخاین ازینجا. برین بیاین بالا نمیذارم جای دیگه برین من بدون تو نمیتونم داشت مغزشو شست و شو میداد شوهرمم از راه اومد گف خیلی فشار روم هس اگه بریم بالا بشینیم چطوره منم گفتم بالا بدرد ما نمیخوره پله داره کوچیکه ما بچه.داریم اصن دلم نمیخاد دیه با اینا بشینممم دوس دارم مستقل شم نمیذارن دوس دارم برم یه جای دور ازینااا ،🥺😢 شوهرموبه حال خودش بذارن خوبع باز ننش مغزشو شست و شو میده آیی خداااا توروخدا راهنماییم کنین خانومای با سیاست !
همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون بیشتر بلده زنیکه اینم که دلش نمیاد روی حرف ننش حرف بزنههه هی اون میکشونش سمت خودش نیمدونم دیگه چ ...
عزیزم هرجور شده جدا شید بعد از یه مدت شوهرتم عادت میکنه و میبینه اینجوری بهتره اولش فقط براش سخته از الان برنامه های خودتونو جدا کن خونشون کمتر برو و دنبال خونه جدید باش
عزیزم هرجور شده جدا شید بعد از یه مدت شوهرتم عادت میکنه و میبینه اینجوری بهتره اولش فقط براش سخته از ...
الان باز اومده میگه که میریم بالا بهتره تا پول دستم بیاد و خونه دیگم خالی بشه در و هم جدا نمیکنه من دلم میخاد کلا مستقل باشم از پیش اینا برممممم نیمدونم چیکا کنم بخداا دیونه شدم الهی خیر نبینه زنیکه که اخر حرف خودشو ثابت کرد
همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...
الان باز اومده میگه که میریم بالا بهتره تا پول دستم بیاد و خونه دیگم خالی بشه در و هم جدا نمیکنه من ...
خب بگه عزیزم تو قبول نکن پافشاری کن بذار یه بار برای همیشه مستقل بشید اگر الان نرید تا آخر همینجوری نمیذارن برید به شوهرت بگو اصلا برات مهم نیست خونه کوچیک باشه یا هرچی فقط میخوای زودتر مشتقل بشی نذار بندازه عقب بگه بعدا اونطوری تا آخر عمر هی میگه بعدا پول دستم بیاد میریم
من الان تاپیکهای قبلیتم یکم خوندم عزیزم خیلی سختته مادرشوهرت بی منطق میگه که من باید هر روز پسرمو ببینم جونم به جونش بسته ست یعنی چی مگه کودکستانه؟ بگو ما مستقل یه خانواده ایم بچه اذیت میشه اینجوری .تو فقط با شوهرت صحبت کن با اونا کاری نداشته باش