2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی خیلی خوبه❤❤❤

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

عالی نوش جان

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
عزیزم ۵ تا تخم مرغ.دو ونیم لیوان آرد.وانیل.پکینک پودر.نصف لیوان روغن.۱ لیوان شیر.دولیوان شکر.

اینبار درست کردی شکرت رو آسیاب کن

بعد الک کن بریز تو کیک ببین‌چه پفی میکنه

من استاد کیک خونگی ام

کرونای عزیزم!!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی.‌..از این پس همه چیز جهان تکراریست!!!! پس لطفا گورت را گم کن ....