2777
2789

چن ساله ازدواج کردم خ شوهرم خیلی روشوهرم تسلط دارن زرنگن همه هم میشناسنشون.بقیه داداشا نزدیکشون نمیشن هردفه ب ی بهونه سرزدن رو ب تعویق میندازن چون ذاتشون رومیشناسن.البت احترام دارن ولی نزدیک نمیشن.حالا شوهرمن ی مدتی خوب شده بود دوباره طرف اوناس همش توقه داره خانوادش تا دم در خاستن برن منم برم بعد بارداریم فقد دوبار بردم خونه مون تو بارداری ک یکی دوبار آخه خانوادم تو شهرستانن.حالا این شده حرفش ک اگ خانوادت باشن با سروکله میری باخانواده من هیچ این شده بهونش چون ازاونور پرش میکنن.براخاستگاری خاهرم بزور بردمش میگف ماشین خرابه ولی حالا میگ باخانوادم بریم سفر چنروزه..شما بگین با چ سیاستی دوباره بکشونمش طرف خودم اینم بگم ک لجبازه..نمیدونم مستقیم بش بگم یان.چون همین امشب خاستم سر حرف رو باز کنم زود شلوغش کرد برا خونه خودتون خودتو میکشی ک بری و..یزره انصاف نداره سالی سه چار بار نهایتا بزور ببرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط با سیاست به خانوادش احترام بزار بگو چون خودت خوبی حتما خانوادتم خوبه سعی کن با پنبه سر ببری

خاهرش باهاش همکاره یدونس ۴۰وخورده سالشه ازدواج نکرده ایقد بش میگم بقیه روت تاثیر دارن گف ن جلو بقیه بم احترام میذاشت ومیبردم خونمون.حالا قشنگ پیش اون زیراب میزنه البت ازمن تعریف میکنه ولی تعریفش ازصدتا فحش بدتره ولی خو شوهرم ک نمیفهمه

تا خونه خودت هستی از اومدن خانوادش و رفت وآمد با اونها استقبال کن بدون هیچ بهونه ولج ولجبازی بعد ازش بخوا که ببرت خونه مامانت اگه مخالفت کرد دیگه محل هیچکدوم نزار تا بدونه برای اینکه باخانوادش خوب باشی باید اینجور مواقع به حرفت گوش کنه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

باخانوادش چی عزیزم چطو رفتار کنم

اون مدت که هنوز نگفتی میخوای بری شهرتون 

هروقت شوهرت گفت بریم خونه مامانم خوشحال شو بگو باشه یا خوشحالم نشدی ناراحت نشو نه نیار بگو باشه و اصلا بهونه نیار که پس چرا نمیریم خونه مامان من

بعد یه مدت که شوهرت از اون حرفا نزد بگو چقدر دلم تنگ شده کاش منو میبردی شهرستان بعدم یه خاطره خوبی که اونجا داشتید بگو وبخند ولی بعدش اصرار نکن که باید بریم و.. 

بعد برو دنبال کارهات ومنتظر باش که خودش بهت بگه که میبرتت 

اگه دیدی حرفی نمیزنه برو تو حالت ناراحتی بدون اینکه بگی دقیقا چته

هرچی پرسید بگو چیزیم نیست مطمئنم که خودش پیشنهاد میده که برید اگرم نداد دیگه دمغ باش تا خودش بگه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مرسی عشقم

خواهش میکنم ❤️وویس کلید قلب مرد از دکتر حبشی رو گوش کن گلم