2777
2789

خانوما بعد از سقط چن روز خونریزی داشتین من یک هفته شد تموم شد کاملا هم مثل پریود معمولی بود ینی ببخشید لخته اینا اصلا نداشتم حتی از روز اول.و اینک  هنوزم علائم بارداریو دارم مثل ضعفو گشنگی زیاد حساسیت به بوی غذا درد سینه.و اینک بی بی چکم گذاشتم مثبت بود ک اینجا خوندم تا یک ماه شاید مثبت نشون بده. همون روزم ک از قرص استفاده کردم بعد از دردای شدید ک مرگو جلو چشام دیدم ی لخته کوچیک قرمز ازم خارج شد بعد از اونم ی چیز اندازه نخود رنگ پوست ک ی نخ بهش اویزون بود ببخشیدا انقد واضح گفتم☹ ینی همون بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه هفته تقریبا .امروز ده روز بود سقط داشتم رفتم دکتر گفت فوليکول داری الان واسه بقایا رفته بودم.و ...

چرا همینجا خوندم با قرص بازم سقط نشد بعد از خونریزی رفتن سونو بچه حتی قلبشم میزد☹☹☹