2777
2789
عنوان

سفتی بالای شکم

141 بازدید | 5 پست

سلام هرکس اطلاع داره جواب بده من هفته ۲۵ هستم رحمم دوشاخه همون سمت از رحم ک بچه هست موقعی ک ایستادم قسمت بالای شکم زیر سینم مثل سنگ سفت میشه در حد ۵ ثانیه بعد خوب میشه بنظرتون چیه چیکار کنم فکر میکردم انقباضه ک‌میگن انقباض پایین شکمه دکترم میگه روده هاتن اما من فک نمیکنم روده هام باشن لطفا هرکسی ک میدونه کمکم کنه 

سلام عزیزم منم مرده زایی داشتم دوتا😭

شما بعداز مرده زایی که داشتی بارداریت خوب پیش رفت چه داروهای استفاده کردی

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
سلام عزیزم منم مرده زایی داشتم دوتا😭 شما بعداز مرده زایی که داشتی بارداریت خوب پیش رفت چه داروهای ...

سلام ببخشید دیر جوابتو دادم‌ من آنوکساپارین استفاده کردم وتشخیص دادن فشار خون داشتم با اینکه دوباره باردار شدم و زایمان زودرس داشتم‌اما خداروشکر پسرم سالم و سلامته توکل ب خدا کن فقط توکل ان شالله خدا تو دلیتو حفظ کنه و بسلامتی زایمان کنی گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید دیر جوابتو دادم‌ من آنوکساپارین استفاده کردم وتشخیص دادن فشار خون داشتم با اینکه دوباره ...

عزیزم قبل بارداریت عکس رنگی گرفتی که مشخص شد رحمت دوشاخه؟

سرکلاژ نشدی؟

طول سرویکست آنومالی چندبود؟

چند هفته زایمان کردی؟؟

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
عزیزم قبل بارداریت عکس رنگی گرفتی که مشخص شد رحمت دوشاخه؟ سرکلاژ نشدی؟ طول سرویکست آنومالی چندبود؟ ...

سلام ن عکس رنگی نگرفتم سرکلاژم نکردم طول سرویکس ۳۴ بود و هفته ۳۴ زایمان کردم پسرم ۵ روز تو دستگاه بود خداروشکر الانم ی سالشه هیچ فرقی با هم سن وسالاش نمیکنه

سلام ن عکس رنگی نگرفتم سرکلاژم نکردم طول سرویکس ۳۴ بود و هفته ۳۴ زایمان کردم پسرم ۵ روز تو دستگاه بو ...

خداحفظش کنه

برامنم دعا کن⁦🙏🏻⁩⁦🙏🏻⁩