2777
2789
عنوان

اینکه با لیف شوهرم حمام

746 بازدید | 19 پست

شستم این کارم بدجنسی

یهو یاد کاراش افتادم که اذیتم کرده عصبی شدم لیف حمام شو برداشتم دیواره های حموم رو تمیز کردم مثل دسته گل بدون عذاب وجدان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😳

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

😂😂😂

باید با مسواکش دستشویی رو میشیتی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

هرگلی بزنی به سر خودت زدی

به هرحال با اون لیف بدنشو میشوره با اون بدنم با تو در تماسه😕

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

واییی میدونی یاد چی افتادم ما تابستونا میریم شهرستان خونه ی مامانبزرگم بعد خانوادگی یدونه لیف اونجا داریم برا خودمون موقع برگشتن نمیاریمش میمونه اونجا 

یسال لیفو‌ گذاشتیم اومدیم سال بعدش که رفتیم بعد از یه هفته ده روز اونجا موندن فهمیدیم تمام این مدت عمه م اشتباهی با لیف ما حموم رو میشسته 🤢🤢🤮🤮🤣🤣🤣🤣

وا بنداز دور اون لیفو😕

چطور مردا اعتماد میکنن به زنایی مثل شما

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️