2777
2789
عنوان

امشب دخترمو...

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 31 پست

هییییچ نترس....صد تا صلوات نذر حضرت فاطمه براش بخون و فوت کن بهش....منم صلوات میفرستم براش

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره تلخک زدم عزیزم و ۲۳ماهشه 

امیدوارم روی بچه شما جواب بده

دختر من با تلخک خورد حتی وابستگیش بیشتر هم شد

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
امیدوارم روی بچه شما جواب بده دختر من با تلخک خورد حتی وابستگیش بیشتر هم شد

ن نمیخوره از صبح نخورده سینه هام از شیر دردگرفته بچم عذاب میکشه خیلی دلم گرفتعههههه

ولی منطقش این بود ،بین شانس ،پول و قیافه حداقل یکیشون داشته باشم...⁦☹️⁩
عزیزم غذاشو بده وخووب سیرش کن مایعات وآب هم بهش بده.یکم باهاش بازی کن تاخسته بشه.ایشالا راحت میخوابه ...

ممنون گلم

ن نمیخوره از صبح نخورده سینه هام از شیر دردگرفته بچم عذاب میکشه خیلی دلم گرفتعههههه

خوبه که نخورده

نگران نباش عزیزم انشاالله آسون میگذره برای جفتتون❤️

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
هییییچ نترس....صد تا صلوات نذر حضرت فاطمه براش بخون و فوت کن بهش....منم صلوات میفرستم براش

ممنونم عزیزم

دعای نادعلی بخون ...میتونی از امشب چله ش برداری عالیههه

خوندم هم دیشب هم امروز ممنونم از پیشنهادتون عزیزم دیشب خیلی سخت نگذشت براش

قطعا بچت مقاومت میکنه . تب میکنه گریه میکنه عصبی میشه اما تو کم نیار اگر بیاری اون دوباره مجبوره این ...

بهش ساعت سه صبح شیر دادم  و دوشب دیگه هم همون ساعت شیر میدم زیاد اذیتم نکرد خداروشکر فقط دلم میخواد یکی دو هفته زود بگذره رنج کشیدنشو نبینم خیلی سخته دلم براش میسوزع

بهش ساعت سه صبح شیر دادم  و دوشب دیگه هم همون ساعت شیر میدم زیاد اذیتم نکرد خداروشکر فقط دلم می ...

خداراشکر....مایعات مث آبمیوه که پیشش خوب باشه هم بهش بده ...زود میگذره که اصلا یادت نمی مونه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
گلم بچتون چند ماهشه؟؟

دخترم ۱۸ ماهو نیمشه .. منم غمم گرفته چطوری بگیرم. خییلی وابستست. 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.