2777
2789
عنوان

هرکی میخواد تا عید ۷کیلو کم کنه و خیلیم جدیه بیاد💪💪💪💪💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 26638 بازدید | 4440 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@ایسان234    بیا عزیزم صفحه ۸۵ و امضامو بخون اوکی بودی بگو

چشم‌خبر میدم😍😍مرسی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

@یخچول سلام گزارش امروزم

امروز روزه بودم

سحری =۱۴ گرم پنیر+۳۴گرم نان+۱گردو+۱خیارسبز

افطار=۱۰قاشق آبگوشت+۵۰گرم نان+۳قاشق ماست+سبزی+دوتاپای مرغ

ورزش=۵دقیقه حلقه+۱۰۰طناب+۳۰درازنشست+۳۰چرخش روسی

کالری مصرفی=۶۳۱

وزن اولیه:۸۴.۵۰۰               وزن هفته اول:۸۳           وزن هفته دوم:۸۱.۴۰۰         وزن هفته سوم:۸۰.۹۰۰                                 وزن هفته چهارم:۷۶.۵۰۰           وزن هفته پنجم:۷۵.۸۰۰                          وزن هفته ششم:۷۴.۶۰۰     وزن الان:۷۲.۲۰۰        وزن هدف :۶۵🤩
@یخچول   سلام گزارش امروزم امروز روزه بودم سحری =۱۴ گرم پنیر+۳۴گرم نان+۱گردو+۱خیارسبز افطا ...

سلام عزیزم 😘😘

قبول باشه انشاالله

آفرین دختر طلا عالی بود❤❤❤

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
گزارش#   صبحانه : شیربرنج ناهار : نیمرو +لواش  شام :تن ماهی +لواش میان وعده :چای دارچ ...

چرا ۷۰۰ 

مگه فست ۵۰۰ نیست؟

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

سلام گزارش امروز 👇

صبحانه:چای سیاه دم کرده یک لیوان

ناهار:برنج آبکش ۷قاشق

خورشت قرمه سبزی ۴ونیم قاشق

تربچه ۳عدد

شام:برنج آبکش ۵قاشق

خورشت قرمه سبزی ۳قاشق

میان وعده: شیرچای یک لیوان

عسل دو قاشق چایخوری

کالری مصرفی ۶۵۴

کالری مجاز:۱۱۶۹

ورزش ها👇

۱۶ دقیقه دراز نشست به تعداد ۲۰۰

ورزش های پا و ران یک دفعه

طناب زدن ۴ دقیقه به تعداد ۲۰۰

ربع ساعت حلقه لاغری به تعداد ۱۰۰۰

حدود نیم ساعت آپ لاغری

@abremaman  

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

سلام خوشگلا چطورین؟امیدوارم حالتون عالی باشه وایام به کام...

گزارش

صبحانه چای+خرما+ نان+پنیر لاکتیکی++یک لیوان شیر+سبوس تخمیری برنج پیشنهاد میکنم ازسبوس وجوانه های تخمیری استفاده کنید هم خاصیتشون بیشتره هم طعمشون بهتره من از فروشگاهای بزرگ بصورت بسته بندی مارک دکتر سبوس رو خریداری میکنم میتونید اینترنتی هم سفارش بدین...

میانوعده پرتقال+کیوی

ناهار الویه+کاهو

میانوعده دمنوش زنجبیل وچای سبزوخرما

شام ماهی سالمون سرخ شده+زیتون

مجاز 1360

مصرفی1200

ورزش ایروبیک وقدرتی یک ساعت ویه عالمه کار خونه وخونه تکونی واین کارا...

شما خونه تکونیتون تموم شده؟!

@abremaman  

@aynazbano  

سلام عزیزم 😘😘 قبول باشه انشاالله آفرین دختر طلا عالی بود❤❤❤

سلام عزیزم ممنون🥰

وزن اولیه:۸۴.۵۰۰               وزن هفته اول:۸۳           وزن هفته دوم:۸۱.۴۰۰         وزن هفته سوم:۸۰.۹۰۰                                 وزن هفته چهارم:۷۶.۵۰۰           وزن هفته پنجم:۷۵.۸۰۰                          وزن هفته ششم:۷۴.۶۰۰     وزن الان:۷۲.۲۰۰        وزن هدف :۶۵🤩
عزیزم مرسی😍 خدایی شیرینی خیلییی بیشوره اه اه خوشمزه ی پرکالری☹️ شممم آفرین افرییییین یه دنیاااا ا ...

منم به خودم قول دادم اگه اون چیزی که میخوام بشم برای جایزه واسه خودم یه جعبه نیم کیلویی کیک کاکائویی و یه پیتزا رست بیف ایتالیایی و یه چیپس سرکه جایزه بدم.😁😐🙄

کم نیست؟؟🙃🙃😃😃🤭🤭🤭

میگم شما هم مثه منید؟؟ هر وقت از اینا میخورید قبلش میرقصید براشون؟؟؟😒😒😒🤣🤣🤣

@یخچول‍  سلام عزیزم. گزارش امروز👇👇👇

صبحونه ۳ کف دست نون سنگک + تخم مرغ با روغن خیلیییی کم

ناهار عدسی بدون روغن +گوجه

شام ۱ عدد پرتقال

میان وعده ۱ لیوان شیر پروتئین اسلیم لست

دم نوش( زنیان و رازیانه و سیاه دونه و زیره سیاه و سبز و گل محمدی و هل و تخم کرفس و چای سبز)

۱ لیوان عرق ( ۸ گیاه و عرق سیاه دونه و عرق تخم کرفس)

ورزش: بدن سازی 1 ساعت و نیم+ ۱ ساعت حلقه دوبل

کالری مصرفی ۴۵۹

کالری مجاز ۱۲۰۰