2777
2789
عنوان

هرکی میخواد تا عید ۷کیلو کم کنه و خیلیم جدیه بیاد💪💪💪💪💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 26638 بازدید | 4440 پست
من خیلی دلم میخواد بگیرم. حالا امروز روز اولشو بگیرم ببینم میتونم اگه نتونستم همون کالری شماری میکنم

من یکیو میخاستم باهم شروع کنیم ولی کسی نبود یه روز گرفتم ول کردم.الانم نمیتونم بگیرم چون اخرای اسفند میریم خونه مادرشوهرم شهرستان و رژیمم خراب میشه احتمالا بعد از عید یه دوره بگیرم

خوشبحالت ده کیلو که چیزی نیست

اخه همش رفته تو پهلو و شکم .. خیلی بیریختم کرده..اراده خوبی هم ندارم ک کمش کنم😑 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکیو میخاستم باهم شروع کنیم ولی کسی نبود یه روز گرفتم ول کردم.الانم نمیتونم بگیرم چون اخرای اسفند ...

روزاولش بنظرت چجور بود؟ قابل تحمله؟ آره این مهمونی رفتن ها و مهمون اومدنا همه چیو خراب میکنه

🖤

گزارش#  

سلااااام عشقا رژیمتون بخیر😍

ناشتا آب و آبلیمو

صبحانه لواش ۵کف.پنیر نصف قوطی کبریت.چای.شیربرنج ۵ق.

ناهار سیب زمینی آبپز و روغن زیتون کمی.دوغ

شام سالاد و ران مرغ گریل

میان وعده خرما.چای.کیوی.پرتقال سیب

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۰۰۰

بیست مین رقصیدم

عصر هم ۱۰ مین حلقه و آپ لاغری میرم

@violoonist چیکار کردی مهسا گزارش بده.

@aynazbano  

@mlgd  

@یخچول  

@سارادلارام  

@کارنلین     @1375shabnam   منتظر گزارشت هستم😉 @zahra_s   کجایی عزیزم ...

بله عزیزم ...الان گزارش بدم..ناشتا یه لیوان آب و آبلیمو. صبحانه ۴۵ گرم نون لواش با ۱۴ گرم پنیر خامه ای و یه فنجون چای ...و دوتا لیوان آب ...الان میخام ناهار بخورم..

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
بله عزیزم ...الان گزارش بدم..ناشتا یه لیوان آب و آبلیمو. صبحانه ۴۵ گرم نون لواش با ۱۴ گرم پنیر خامه ...

گزارش روزانتو کامل بنویس عزیزم یا آخر شب همشو بنویس.یا برنامه ریزی کن صبحا که جیا میخوای بخوری همشو باهم بنویس کالریتم بنویس😊

@کارنلین     @1375shabnam   منتظر گزارشت هستم😉 @zahra_s   کجایی عزیزم ...

عزیزم صب دوتاخرماخوردم باچهارلیوان چایی باحداکثر۴۰گرم نون و ۱۰گرم پنیر

ناهارم۵۰۰گرم سالادفصل با۱۵۰گرم تخم مرغ اب پز.۱۰۰گرمسیب زمینی اب پز...خوبه تااینجایازیاده😥😥😥

کالری مصرفیم تااینجا۲۵۰

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚