2777
2789

سلام دوستان خوبید؟

من روز 23 سیکلم هستم از دو روز پیش لکه بینی قهوه ای رنگ داشتم ب همراه درد زیرشکم مث موقع پریود.امروز دردم خیلی کم شده ولی لکه بینی یکم بیشتر شده ولی همون رنگ.دوره ام 28 روزس.کی بی بی استفاده کنم؟

بزار موعد پری بی بی بزن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

من شب بیستم داشتم، دکتر گفت مشکلی نیست، درد و حالتام طبیعی شده نزدیک دورمه، میترسم باز بی نتیجه باشه😭

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی حس بدیه ادم نمیدونه چکار کنه😰

من دو شب زنگ زدم دکترم، شانس اوردم مطب بودن، رنگم مث گچ شده بود دست و پام یخ، از استرس 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
لکه لانه گزینی چند ساعته واسه توچند  روزه لک داری 😐

اره همینه سردرگم شدم.باز سرچ میکنم میبینم میگن تا چن روز هم ممکنه طول بکشه.امروز سه روزه.ولی مدام نیس

لکه لانه گزینی چند ساعته واسه توچند  روزه لک داری 😐

امکان داره بیست قاعدگی لانه گزینی بشه؟ 

من دو شب زنگ زدم دکترم، شانس اوردم مطب بودن، رنگم مث گچ شده بود دست و پام یخ، از استرس 

منم..امیدوار شدم..از طرفی میترسم پریود بشم.بدجور میخوره تو ذوقم..ب حق همین لحظه عزیز ان شاالله جفتمون بارداریم

منم..امیدوار شدم..از طرفی میترسم پریود بشم.بدجور میخوره تو ذوقم..ب حق همین لحظه عزیز ان شاالله جفتمو ...

ان شاء الله هرچی زودتر نی نی دار بشیم عزیزم، همه منتظرا دامنشون سبز شه 

انتظار سخته 

منم..امیدوار شدم..از طرفی میترسم پریود بشم.بدجور میخوره تو ذوقم..ب حق همین لحظه عزیز ان شاالله جفتمو ...

دارو مصرف کردید؟ 

چند وقته اقدامی؟