صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز یخ گزاشتم خیلی کم درد کرد ولی رواون یکی دندون سالمم گزاشتم همون قدر دردکرد
پس نرسیده
من دندونم دوتاش درد میکرد دکتر برای اینکه ببینه کدوم بدتر درد میکنه تست یخ گذاشت
یه اسپری بود
دیگه جیغم دراومد ولی رو اونیکی کمتر درد گرفت
صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم
اول که بی حسی میزنه بیحس شدی روشو یکم تراش میده بعد عصب کشی میکنه
فقط وسطش یکم بوی گوشت جزغاله میاد.
البته بستگی ب دکترت هم داره
من شوهرمیبار رفته بود یجا خیلی اذیت شده بود ولی اینجایی که الان میریم دکترش خوبه فقط بی حسی میزنه رو حس میکنی.