2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای مانتو هم باید کوکو کنیم

پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.
همينو بگو والا حيف ما كه ميايم نظرات گرانبهامون رو رايگان در اختيار ملت بزاريم😁😁😁

اره والاه فکر میکنن بیکاریم درحالی که ده تا تاپیکه دیگه باید برم واسه کمک😎😎😜

دهان شماخروجی افکار شماست👄🌈وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد👂🏻👀مواظب ویترین شعورتان باشید⛔️،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد🎁💞💞.

اسی دیگه نذار در هر صورت مانتوهات خیلی زشتن😑

دهان شماخروجی افکار شماست👄🌈وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد👂🏻👀مواظب ویترین شعورتان باشید⛔️،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد🎁💞💞.

ما ایرانیا غیرت نداریم بی غریتیم وگرنخ الان باید این تاپیک رو میترکوندیم...بنظرم عکس گذاشت الان کامنت نذارین

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
اره والاه فکر میکنن بیکاریم درحالی که ده تا تاپیکه دیگه باید برم واسه کمک😎😎😜

والا 

ميتونستم اولين نفر يه تاپيك پربيننده باشم 

بااون مانتوشششش اييييششش😝😂😝😂

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

گاو.نباشیم#  

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

من گزارش میزنم هروقت عکسش اماده شد یه تاپیک دیگه بزنه

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
من بلد نیستم اصلا ریسک نمیکنم تاپیک‌عکس دار بزنم 😄

کاری نداره که عزیزم میری گوگل میزنی اپلود عکس بعد لینکش رو کپی میکنی میاری اینجا میذاری

کاری نداره که عزیزم میری گوگل میزنی اپلود عکس بعد لینکش رو کپی میکنی میاری اینجا میذاری

مرسی پس میرم امتحان‌میکنم‌ اول 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت