2777
2789

این چی میشه ترجمه اش؟

دوست‌داشتنت‌گناه‌باشد‌یا‌ک‌اشتباه/گناه‌میکنم‌تورا‌حتی‌ب‌اشتباه:/💜

Are you Ms. Fatemeh or anyone else. If you hate me, why are you texting me? If you send a bad message again, your ID will be filtered 😐😐 Now you know I know how to stick that mouth.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ترجمش کنی  

شما خانم فاطمه هستید یا شخص دیگری. اگر از من متنفر هستید ، چرا به من پیام می دهید؟ اگر دوباره پیام بدی ارسال کنید ، شناسه شما فیل *تر می شود اکنون می دانید که چگونه می توان دهان را ببندم

میگه تو فاطمه یا هرکس دیگه ایی هستی اگه از من متنفری چرا مسیج میدی اگه یکبار دیگه مسیج بد بفرستی ایدیت فی لتر میشه ( منظورش هکه احتمالا) الان میدونی که میتونم دهنتو ببندم

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️

آیا شما خانم فاطمه هستید یا یک نفر دیگه؟اگر شما از من متنفرید چرا بع من پیام میدید؟اگه دوبار یک پیام بد یفرستی آیدیت  پنهان یا بسته خواهد شد الان تو میدانی که چطوری دهنت رو ببندی

Are you Ms. Fatemeh or anyone else. If you hate me, why are you texting me? If you send a bad messag ...

میگ خانوم فاطمه هستی یا هرکس دیگه در هرحال اگ ازم متنفری چرا بهم تکست میدی، یبار دیگ پیام بدی بدی آی دیت فی.لتر میشه ، می‌دونم چجوری دهنت و صاف کنم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

شما خانم فاطمه هستید یا شخص دیگری. اگر از من متنفر هستید ، چرا به من پیام می دهید؟ اگر دوباره پیام ب ...

😐😂

مطمئنی ارش عزیزم؟

پس فهمیدم بازم دارع قمپز در میکنه😂

الکی خد میزنه برا خودش فاطمه کجاس اخه اصن