2777
2789

توروخدا چیکار کنم من اهل کتک زدن و زور گفتن نیستم نهایتش جیغ جیغ بلدم اونم که پسرم میترسه صدام در نمیاد دخترم اصلا درس نمیخونه به حرفمم گوش نمیده در رابطه با درساش اگه باباش زور بگه میخونه اونم که خونه نیست کلی کار داره لعنت به این کرونا باز میرفت مدرسه از ترس معلمش میخوند با اینکه خیلی باهوشه ولی علاقه ای به درس نشون نمیده حاظره صبح تا شب نقاشی بکشه ولی چهار خط مشق ننویسه من چیکارش کنم دارم دق میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزا معلم برخورد کنه 

معلمش ویس میزاره ولی همون روز فقط گوش میده فرداش همون اش و همون کاسه دیگه رومم نمیشه به معلمش چیزی بگم معلم خصوصی هم برا روزای امتحانش گرفتم‌ولی تکالیف روزانه شث انجام نمیده 

ماهی میتونه ازدرخت بره بالا یاعقاب شناکنه؟خوب بچه نمیتونه 😂فقط موقع انتخاب رشته حتمابزارش هنرازالان ...

مشکلی با هنرش ندارم معتقدم یه نقاش موفق باشه بهتر از پزشک نا موفقه ولی این تکالیف رو گردنشه مریض روانی شدم انقد حرص خوردم 🤪

میدونی چرا؟ چون دارین بهش زور میکنین

بچه ها از طریق تقلید از پدر و مادر تربیت میشن اونا دقیقا آینه ی رفتار پدر و مادرشون هستن اگر بچتون به درس و مطالعه علاقه ای نشون نمیده بخاطر اینه که پدر و مادر جلوی بچه درس یا کتاب نمیخونن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
میدونی چرا؟ چون دارین بهش زور میکنین بچه ها از طریق تقلید از پدر و مادر تربیت میشن اونا دقیقا آینه ...

من همسرم داره دکترا میخونه خودمم دانشجوام دائم در جال مطالعه هستیم خودشم کتاب داستان میخونه ولی به انجام تکالیف علاقه نداره 

مشکلی با هنرش ندارم معتقدم یه نقاش موفق باشه بهتر از پزشک نا موفقه ولی این تکالیف رو گردنشه مریض روا ...

توفامیلای ماهم هیچکدوم ازبچه هادرس نمیخونن مامان هاشون بجاشون امتحان میدن حتی یکیشون که کلاس هشتمه میره سرکار.دست خودشون نیس کرونااینجوریشون کرده حالا شمابجاش بخون تاحضوری شه

عزیزم🥺😍

بچه ها همشون همینجورین عزیزم

نگران نباشید 

با بازی و سرگرمی بهش یاد بدید ولی سخت نگیرید 

هیچ بچه ای درس رو دوست نداره 

برادر کوچولو ی من ۹ سالشه ولی کلاس پنجمه و امسال میره ششم 

یعنی حتی جهشی خونده ولی با مادرم هرروز داستان داره چون  از وقتی کرونا اومده حتی یک خط هم نمینویسه😅🤦🏻‍♀️

ولی بچه ها انقدر باهوش هستن که یاد‌میگیرن سریع 

با بازی و خنده بهش یاد بدیید دروسش رو و در انجام تکالیفش کمکش کنید 

ولی باور کنید همه ی بچه ها الان همینجوری ان

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

عزیزم🥺😍 بچه ها همشون همینجورین عزیزم نگران نباشید  با بازی و سرگرمی بهش یاد بدید ولی سخت ن ...

چی بگم والا الانم تصویری شده کلاسا دیگه نمیتونیم سر معلمشم کلاه بزاریم🥶 یعنی اسیر شدم 

چی بگم والا الانم تصویری شده کلاسا دیگه نمیتونیم سر معلمشم کلاه بزاریم🥶 یعنی اسیر شدم 

الهی😅

معلما بهتر میدونن وضع بچه ها رو‌ عزیزم 

من خودم معلمم 

همه ی زرنگی های شاگردامو‌ متوجه میشم و به روی خودم نمیارم😅🤦🏻‍♀️

سر کلاس یهو یکیشونو صدا میکنم میبینم جواب نمیده 

بعد از پنج دقیقه یهو میاد میگه وای خانم ببخشید من تو آشپزخونه بودم😅😂

سر کلاس حقیقی بچه ها همش دنبال راه فرار بودن وای به حال الان که دیگه مجازیه🤦🏻‍♀️😂 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻