2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص بعدا واسه بچه دار شدن میگن بده عزیزم 

چرا عادت نمیدی که با همون کاندوم رابطه داشته باشین؟

ما که بدون قرص بودیم پنج ماه اقدامم هنوز باردار نشدم با اینکه سالمیم 

به قول قدیمیا بچه اولو بیار خیالت راحت شد که مشکلی نداری هر وقت دلت خواست دومیو بیار 

من ک میگم کاش همون دوسال پیش از بعده عروسی اصن جلوگیری نمیکردیم😂شوهرمم میبینه طول میکشه تا باردار بشم میگه انقدر طول میکشید چرا انقدر الکی خرج کاندوم کردیم😂😂

قرص بعدا واسه بچه دار شدن میگن بده عزیزم  چرا عادت نمیدی که با همون کاندوم رابطه داشته باشین؟ ...

آره قرص شنیدم خیلی ضرر داره. شما خوبه ما هنوز  دو هفته اس خیلی زوده. انشاءالله زودی نی نی دارشی

خب چیکار کنم. جلوگیریمون طبیعیه ولی بازم میترسم.امروز۲۵امه ولی پریود نشدم استرس گرفتم

قرص از قبل نخور فقط اگه  از دستتون در رف فوقش قرص اورژانسی بخور از اونایی که فقط دوتا قرصه

بعد چون تازه عروسی و اگه اولین بارت بوده باشه تو رحم و شکم باد جمع میشه بدن هنوز عادت نداشته یکم تاخیر پیدا میکنی منم همینجوری شده بودم خواهرشوهرم گف طبیعیه چیزی نیس پریود میشی نترس😂😂😂چند روز بعد پری شدم

قرص از قبل نخور فقط اگه  از دستتون در رف فوقش قرص اورژانسی بخور از اونایی که فقط دوتا قرصه بعد ...

مررررسی عزیزم حرفات دلگرم کننده بود😘 ببخشید یه سوال گلم قرص اورژانسی فقط درصورتی بخورم که مطمئن باشم کامل داخل ریخته یا اگه شک هم داشتم میشه خورد؟

آره قرص شنیدم خیلی ضرر داره. شما خوبه ما هنوز  دو هفته اس خیلی زوده. انشاءالله زودی نی نی دارشی

قربونت عزیزم مرسی منم امروز موعدم بود میگفتم ۸۰ درصد باردارم اما دیشب پری شدم حالم گرفته شد😔😂

اگه میگی زوده پس از من بشنو که همون سال جدید حداقل از همون اردیبهشت برین تو اقدام اگر شرایطتشو داری فقط میگی زوده والا کسی نبود ب من این حرفارو بزنه تازه دوسال که گذشت یادشون افتاد بگن جلوگیری نکن من ۲۰سالمه بلدنبودم این چیزارو 

شماهم انشاالله هروقت به صلاحتون بود به قول مادرشوهرم چه خواستین چه نخواستین خدا بهتون بچه بده😁😂💚