2777
2789
عنوان

از بی سیاستی مجبور شدم

287 بازدید | 19 پست

قبلش عذر میخوام.امیدوارم که حالتون بد نشه .

دیروز مریض شده بودم و حالم خیلی بد بود از وقتی قول دادم به خودم ک با همسرم دعوا نکنم دیگه قهرو اینا نکردم فقط داشتم دردمو تحمل میکردم .صبح بیدارشدم به زور واس خودم یه چای نبات درست کردم و خوردم.من هربار پریود میشم حجم خونریزیم خیلی زیاده.همسرم اصلا توجه نمیکنه و حتی بهش میگم منو بغل کنی دردم آروم میشه جدی نمیگیره.شب قبلشم گفته بودم نوار بهداشتی بخر تاکید کردم غیر مشبک...اونم دوباره برای چندمین بار مشبک خریده بود.

ماههای قبل هم مثلا اگر تو تلفن میگفتم پریود شدم دیگه میرفت خونشون دو سه روز اولو نمیومد خونمون.

آدم مهربونیه ولی نمیدونم بلد نیست ابراز محبت کنه.

خلاصه بگم چیکار کردم...

ساعت یازده اینا پاشد بره بیرون گفت کار دارم..نزدیکای اومدنش پیام زد چیزی لازم نداری؟منم گفتم نوار بهداشتی بیار.گفتش دیشب آوردم.منم گفتم اونا مشبک هستن اومدی خونه میخوام یه نوار بهداشتی واست بزارم تو لباست تا سه ساعت بمونه رو بدنت ببینی چه حسی داره !

بعدش لباسامو درآوردم رفتم تو حموم نشستم... ببخشید ببخشید گذاشتم همه خونریزیام بریزه رو زمین کف حموم

نزدیک یه ربع بیست دقیقه ...بعد که همسرم اومد صدای درو شنیدم دیگه کامل نشستم رو خونا.اومد صدام زد منم یواش جواب دادم .در حمومو ک باز کرد شوکه شد خیلی دلش سوخت گفت الهی بمیرم...بعد هول شد درو بست گفت من برم نوار بخرم میام ...گفت کمک میخوای منم گفتم نه...

رفت و بعد 5 دقیقه اینا اومد منم آبو باز کردم که دوش بگیرم تا اومدم بیرون طفلک چای نبات برام درست کرده بودو مرغ از تو یخچال درآورده بود چون بلد نبود همونطوری حول حولکی شبیه آبگوشت توش پیاز گنده درسته انداخته بود با سیب زمینی...منم هیچی نگفتم فقط رفتم کنار بخاری دراز کشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار بدی نکردی خوب شد دید و متوجه شد❤️❤️

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

آره تا آخر شب خیلی هوامو داشت.و اعتراف کرد نمیدونستم اینطوریه مریضیاتون

,😍عزیزم 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

کار خوبی کردی

از سیاستت خوشم اومد😂😂❤

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤